CRÒNIQUES DE LA BASE ( 2-3 Octubre )

NAYOX CBF Lleida Premini A – Asurbrock C.B. Torrefarrera

Segon partit de la temporada en el qual els visitants van entrar amb una gran actitud des de el minut 1. L’esforç i la superioritat tècnica de l’equip van ser els dos factors claus que van decantar el partit a favor del Lleida des de ben aviat. Tant els jugadors com els entrenadors van sortir molt contents per la feina feta durant el partit, en ell van poder veure reflectida la feina realitzada en tots els entrenaments i van poder trobar aspectes que necessitaven més treball.

Resultat final del partit: 17-67.

C.B. Cervera – NAYOX CBF Lleida Mini B Fem

Segon partit de la temporada per tots dos equips, en el qual l’equip de la Segarra va començar dominant gràcies al seu joc sense pilota, però ràpidament les lleidatanes van capgirar el marcador gràcies a ràpids contraatacs i una bona defensa. El CBF Lleida va ampliar el seu avantatge progressivament fins al darrer període davant d’un combatiu Cervera.

Resultat del partit: 29 – 79

UE Claret – NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any Masc

Partit de molta intensitat el viscut a Barcelona, en el qual el Nayox CBF Lleida ha començat amb molt ritme i ha agafat una renda de deu punts al marcador que gairebé ha mantingut fins al descans (37-46). A la segona part, els locals van ser superiors, i el seu encert exterior i el seu millor saber fer en els minuts amb marcador igualat els van fer mereixedors d’endur-se un partit d’alt nivell per part d’ambdós conjunts. Molt d’aprenentatge pels lleidatans, ja que comencen a competir contra equips de molt alt nivell tècnic, tàctic i competitiu, el què sense dubte ens servirà per seguir creixent.

Resultat del partit: 92 – 72

NAYOX CBF Lleida Infantil Pref Masc – Serra Casal Vilafranca

Victoria del Nayox CBF Lleida davant el Casal Vilafranca en un partit tremendament igualat que no es va decidir fins als últims minuts d’aquest. L’equilibri va ser la nota predominant en els 3 primers quarts, amb un Nayox CBF Lleida tractant d’imposar el seu alt ritme de joc, i un Casal Vilafranca molt ben ordenat tant en atac com en defensa (50-49 en el minut 30). En l’últim quart, i molt especialment en els últims 5 minuts de partit, el Nayox CBF Lleida va aconseguir obrir una petita bretxa en el marcador gràcies a diverses accions defensives de mèrit que li van permetre córrer el contraatac i anotar cistelles fàcils. La bona defensa, finalment, va ser suficient per a emportar-se la victòria per 8 punts de diferència, una distància major del que va ser el transcórrer d’un igualadíssim partit en el qual es va poder emportar el triomf qualsevol dels dos equips.

Resultat del partit: 66 – 58

Lluïsos de Gràcia B – NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any Fem

Partit molt complert de les Cadets de 1r any en el qual van dominar els quatre quarts, gràcies a la bona pressió i defensa. L’inici de partit va ser fulgurant i va suposar un primer quart arribant als 34 punts i en defensa vam estar concentrades fins quan faltaven 1 minut on ens van retallar la diferència. El segon quart va iniciar-se amb un 8-0 en contra, però les lleidatanes van poder remuntar el quart i acabar guanyant-lo. El tercer quart va estar molt igualat, ja que les locals van poder pressionar i recuperar pilotes amb facilitat. Tot i això, les de Lleida van seguir controlant el partit fins a l’últim quart i igualant la intensitat, tot i que sense haver-hi tanta diferència entre Lluïsos i les del CBF Lleida.
Primer part molt completa, gràcies a la qual ens permet baixar una mica el ritme en la segona part i seguir mantenint l’avantatja aconseguida en la primera.

Resultat del partit: 61 – 95

NAYOX CBF Lleida Cadet Prov Masc – Creu Alta Sabadell

Segon partit de lliga competit fins a l’últim segon de la pròrroga que va acabar amb victòria pels de casa.
El Lleida va començar el partit amb un parcial de 0-6 en contra, que reflecteix les dificultats que està tenint per entrar als partits, però després del primer temps mort demanat per l’entrenador, van poder corregir el rumb del partit des de la defensa per portar el marcador a un 15-18. El segon quart va ser lluitat, tot i que mantenint el caràcter defensiu exhibit al final de primer quart, els locals van arribar a la mitja part per davant al marcador (35-32).
Al tercer quart, els lleidatans van sortir amb la intenció de trencar el partit, a partir d’un joc col·lectiu més solidari i una defensa sòlida. Així que quasi trenquen el partit posant-se 11 punts per davant (51-40) abans del temps mort visitant. A la sortida, els sabadellencs, amb un quintet amb molta altura, va carregar amb força el rebot als dos costats de pista, posant amb problemes al CBF Lleida, arribant empatats al final del 3r i últim quart. La pròrroga va ser competida, però finalment la va decidir Ibars amb un triple que posava el +4 al marcador a falta de menys d’un minut i segellava el partit per als locals.

Resultat del partit: 80 – 78

UBSA Sant Adrià – NAYOX CBF Llleida Cadet Pref Masc

El primer partit fora de casa de l’equip cadet masculí NAYOX CBFLLEIDA que juga a la categoria cadet preferent, va suposar la primera derrota de la temporada.

El partit va ser dominat de principi a fi pel conjunt local que va saber estar a millor nivell en totes les facetes del joc durant pràcticament la totalitat dels minuts. Així doncs, de seguida al primer quart es van posar 10 punts a dalt (16-6) i l’equip lleidatà, per molt que ho va intentar, no va poder rebaixar aquesta diferència en cap moment.

Al final del partit, el marcador va reflectir amb justícia el que havia passat al camp durant els 40 minuts de joc.

Resultat del partit: 76 – 55

NAYOX CBF Lleida Cadet Pref Fem – C.B.F. Manresa

Tercera jornada per l’infantil preferent davant del CBF Manresa que no havia trobat victòria encara a la lliga. Les lleidatanes van sortir molt intenses, lluitant i pressionant molt les línies de passada, dificultant així l’atac rival. Tot i les bones accions defensives i la pressió realitzada, aquesta no es va traslladar en recuperacions efectives ni opcions d’encistellar fàcil. Les visitants van ser capaces de reubicar-se i anar anotant progressivament fins la mitja part. La diferència de tensió en les accions entre visitants i locals marcava la diferència a l’hora de generar avantatges des del 1 contra 1 i això feia perdre nombroses pilotes a les del Segrià. A la segona meitat, un Lleida més valent i vertical en atac va ser capaç de trobar bones accions alliberades i contraatacs precedits per molt bones defenses. Tot i això, les manresanes van ser molt superiors al rebot i castigaven amb punts rere punts fins al 24-66 final.

Resultat del partit: 24 – 66

NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Masc – Sant Cugat 2005

Partit molt disputat entre CBF Lleida i Sant Cugat. Els Lleidatans van començar amb més intensitat al partit i dominaven sota el cèrcol. Però els jugadors de Sant Cugat van fer un pas endavant en el segon període on van aconseguir igualar el partit gràcies a situacions d’1 contra 1 i desajustaments defensius locals. En la segona part va començar dominant l’equip visitant que va arribar a obtenir una diferència de fins a 10 punts. Però va ser el moment de la millor versió de l’equip local que va capgirar el partit amb ràpides transicions i encert en el tir exterior. En un final a cara o creu, els visitants van aconseguir un triple a falta de 5 segons que va decantar un partit on els dos conjunts van oferir un bon espectacle de bàsquet.

Resultat del partit: 79 – 82

CENG – NAYOX CBF Lleida Júnior Territorial Fem

El Júnior territorial femení va patir la seva primera derrota com a visitant davant el CENG, en un partit que es va disputar al pavelló de Ponts. El matx va començar amb un predomini de les defenses i un ritme baix d’anotació per part dels dos equips arribant a un 14-8 al final del primer quart. El CENG va plantejar una defensa intensa que va travar l’atac del Nayox CBF Lleida durant el primer i segon quart. Les visitants ho provaven, però no aconseguien tirs còmodes o fer un joc fluid en atac.

Després del descans es va plantejar una defensa alternativa i el júnior territorial va aconseguir escurçar distancies fins als 5 punts al minut 6 del 3r quart.Però va ser quan el CENG va aconseguir un parcial que va distanciar-se en el marcador del Nayox CBF Lleida, fruit de molts errors en defensa que van desequilibrar el partit a la segona part.
El Nayox CBF Lleida va tenir opcions per capgirar el partit fins al 3r quart, però la millora encerta en els tirs i la defensa del CENG van decantar la victòria per a l’Artesa.

Resultat del partit: 74 – 53

JET BLAU – NAYOX CBF Lleida Júnior Pref Fem

Visita al camp del JET BLAU, on els nervis ens van causar no poder emportar-nos la primera victòria.
L’inici del primer quart per part del Nayox CBF Lleida va ser amb molta intensitat, i gràcies a una bona pressió feia que l’equip visitant acabés el quart per damunt(8-11). Pel que fa al segon quart, l’equip local va augmentar la concentració, fet que va fer disminuir el nombre de pilotes recuperades per les visitants, el qual va permetre que marxéssim a la mitja part amb empat (24-24).

A la represa, l’equip local va començar més intens al darrere i va aconseguir un parcial de 8-2, però les visitants van saber capgirar la dinàmica a partir de la defensa, i vam aconseguir marxar al final del tercer període 2 punts per sobre(45-47). L’últim quart va ser molt igualat, amb una petita renda de 6 punts quan falten 3 minuts a favor de les visitants, però que els nervis en les últimes decisions va fer decantar la balança a favor de l’equip local, tot i els esforços del Nayox CBF Lleida per emportar-se el matx.

Resultat del partit: 57 – 55

NAYOX CBF Lleida Júnior Pref Masc – C.B. Santfeliuenc A

Derrota del Nayox Força Lleida Júnior Preferent Masculí, en un partit travat que no es va decidir fins als instants finals El CB Santfeliuenc va sortir molt mes convençut en pista del que es necessitava fer i així ho va reflectir el primer parcial (13-21) L’equip local, va reaccionar sobretot en defensa, i encara que va permetre nombrosos rebots ofensius es va posar en el partit Un final a cara o creu, que es va decantar cap a l’equip visitant amb el definitiu 58-60 en el marcador.

Resultat del partit: 58 – 60

B.C. Sant Joan Despí – NAYOX CBF Lleida Sènior B Fem

Victoria del Nayox CBF Lleida en el seu primer partit a domicili en aquesta temporada 2021/22 de la 2n categoria catalana.

El triomf ilerdenc es va consolidar en la seva bona feina defensiva, la qual cosa li va permetre contrarestar els seus baixos percentatges en el tir exterior, corrent en múltiples ocasions el contraatac per a anotar canastres fàcils.
El Nayox CBF Lleida va obrir les seves primeres rendes ja en la primera part (26-35), per a augmentar encara més la diferència en el tercer període, en el qual s’arribaria al final amb un 38-59. D’aquí al final, gran lluita d’un Sant Joan Despí que mai va baixar els braços i que va continuar posant les coses difícils al Nayox CBF Lleida.

Resultat del partit: 57 – 77