Cròniques de la base ( 20 – 21 Novembre )

C.E. Maristes A – NAYOX CBF Lleida Mini B Femení

Partit molt disputat des del primer minut de partit fins a l’últim. Les visitants, amb molta intensitat i esforç durant tot el partit dominava en la primera part, gràcies a la seva defensa i els nervis de l’equip local que no tenia encert. Però en la segona part, les col·legials van incrementar el seu encert i van capgirar el marcador tot i l’esforç de les jugadores del CBF Lleida B, que tot i jugar un dels seus millors partits, no va poder evitar la seva primera derrota.

Resultat del partit: 39 – 35

Mantenimientos y Montajes Martín C.B. Binéfar – NAYOX CBF Lleida 1r any Masculí B

El CBF Lleida se’n va endur un partit que va començar amb un ritme baix i molt poca anotació. El partit va estar marcat per males decisions per part dels dos equips, però a poc a poc els visitants van encendre els motors i es van anant imposant gràcies al joc col·lectiu. A mesura que avançava el partit creixia l’avantatge en el marcador, tot i que no reflecteix el partit en si perquè la defensa del Binèfar no va ser fàcil de superar.

Resultat del partit: 35 – 61

NAYOX CBF Lleida 1r any Masculí A – B.C. Morabanc Andorra

Bons primers minuts del Nayox Força Lleida amb un parcial de 14-0 en quatre minuts davant un Andorra que a mesura que avançava la primera part ha anat trobant el seu lloc al partit. Al descans, 42-19 al marcador. Els millors moments dels locals han estat durant el tercer quart, ja que han circulat molt bé la pilota i s’han trobat llançaments alliberats. L’Andorra ha competit molt bé l’últim període, sent capaç de guanyar-lo. La setmana vinent darrer partit de la primera volta de la primera fase davant l’intractable líder del grup.

Resultat del partit: 88 – 46

Nou Bàsquet Olesa – NAYOX CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí

Vuitena jornada i derrota ajustada del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per constants alts i baixos dels visitants que en el tram final han deixat escapar una renda de 7 punts favorables.
Primera part on el Nayox CBF Lleida li ha costat entrar en el partit, i cosa que han aprofitat els locals per a dominar el marcador, els quals han arribat a tenir 15 punts a favor adquirit en l’inici del segon quart. Però, després d’un temps mort, el Nayox CBF Lleida ha reaccionat amb una bona activitat defensiva i sent verticals a canastra i que ha provocat que al descans arribessin sol perdent d’1 punt (29-28).
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida sortia amb millor actitud en defensa, i això es veia reflectit en el marcador, el qual dominava gairebé tot la segona part i arribant a tenir 8 punts a favor mancant pocs minuts per a finalitzar el partit. Però, el nerviosisme per part dels visitants i l’auge ofensiu dels locals cap a que aquests últims donessin la volta al marcador i s’acabessin portant el partit per 3 punts.

Resultat del partit: 60 – 78

C.B. Cornellà – NAYOX CBF Lleida Infantil Preferent Masculí

Victoria del Nayox CBF Lleida en la lliga infantil preferent en un partit enormement igualat que no es va decidir fins als instants finals d’aquest.
Primera part tremendament equilibrada, en la qual es va arribar al descans amb empat en el marcador (33-33). En la segona meitat, el CB Cornella, va aconseguir obrir una bretxa de fins a 13 punts en el tercer període, però el Nayox CBF Lleida, amb una bona feina defensiva i ràpids contraatacs, va ser capaç de donar la volta al marcador i imposar-se en un emocionant final (72-76).

Resultat del partit: 72 – 76

NAYOX CBF Lleida Infantil Preferent Masculí – C.B. Cornellà

Victoria del Nayox CBF Lleida en el partit de tornada després de la ajustadísima victòria del dia anterior en el camp del CB Cornella.
Novament partit molt igualat, que no es va decidir fins a l’últim període. Primera part marcada per la bona defensa del Nayox CBF Lleida, que amb una molt bona feina en l’u contra un aconseguia deixar a l’equip visitant únicament en 24 punts en els 20 primers minuts (36-24 al descans).
En el tercer període, el CB Cornella va trobar amb més facilitat les seves vies d’anotació, igualant el partit (52-48 minut 30). En l’últim quart, el Nayox CBF Lleida va mantenir la serenitat i va aconseguir emportar-se la victòria en el final igualat (75-68).

Resultat del partit: 75 – 68

NAYOX CBF Lleida Cadet Prom Femení – C.B. Borges Blanques

Segona victòria del Nayox CBF Lleida en la categoria cadet provincial femení, un partit molt més igualat del que assenyala el marcador. La remuntada de l’equip local en el segon quart 18-06 i el manteniment del bon resultat en el tercer i darrer quart van contribuir a la segona victòria de l’equip lleidatà i primera a domicili.

La tònica del partit va estar fonamentada amb el bon treball d’equip tant en atac com en defensa , amb la implicació de totes les integrants el qual va ser fonamental per mantenir l’avantatge en el marcador fins al final i poder sumar una treballada victòria.

Resultat del partit: 56 – 38

B.C. Morabanc Andorra – NAYOX CBF Lleida Cadet Interterritorial Masculí

En la 8ª jornada de Lliga, els lleidatans van tancar ràpidament el partit en una bona actuació defensiva.
Aquesta pressió que van posar als locals va permetre al Lleida marxar ràpidament al marcador. A partir d’allí els jugadors van ser capaços de mantenir l’atenció en el partit, mantenint la intensitat i la pressió defensiva, cosa que va provocar que la diferència s’allargués fins al 36-86 final.

Resultat del partit: 36 – 86

NAYOX CBF Lleida Cadet Preferent Masculí – B.C. Morabanc Andorra Vermell

El NAYOX CBFLLEIDA va guanyar el primer partit de la fase eliminatòria contra el BC Morabanc Andorra Vermell en un partit que va ser sempre igualat i molt disputat des del principi i fins al final.

L’equip local va començar més encertat tot i que les defenses es van imposar per sobre dels atacs. Tot i això mai va haver grans diferències en el marcador. Però els andorrans van saber adaptar-se millor al partit en els minuts següents i tant el segon com el tercer quart van ser més de color visitant.

Es va arribar als instants finals del partit amb màxima igualtat, i els jugadors lleidatans van tornar a tenir més encert en els tirs determinants i això va fer que la victòria es quedés a casa.

Resultat del partit: 74 – 69

NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Femení – Barça CBS

El Nayox CBF Lleida s’enfrontava a la vuitena jornada de la temporada contra un CBS Barça contundent a casa.

El partit va començar amb un joc dinàmic per part de les visitants, on durant els primers minuts del partit les locals van saber contestar amb la mateixa moneda, ja passat els primers minuts, l’equip visitant com una màquina ben engreixada va començar a fer notori la seva superioritat anotant molts punts des de l’exterior de la línia un domini constant sota cistella.

I així va ser la tònica del partit, un Barça molt superior en tots els aspectes de joc, anotant en gairebé totes les posicions, aconseguint segones oportunitats … Encara així les locals del Lleida van poder tenir algun encert davant de l’excel·lent defensa del Barça inclús aconseguint aturar-les diverses vegades.

Resultat del partit: 22 – 118

NAYOX CBF Lleida Júnior Territorial Femení – C.B. Sedís La Lola

El Nayox CBF Lleida va caure finalment després de la ratxa de 5 partits guanyats, davant el Sedis, en un partit que va estar molt disputat fins als instants finals.
Tot i la igualtat que pugui reflectir el resultat final, el Sedis va començar molt fort aplicant una defensa asfixiant que no deixava jugar en cap moment al Nayox CBF Lleida, imposant un contundent 0-12 que va fer demanar temps mort a les locals.
Després del temps mort el Nayox CBF Lleida va reaccionar i entrar al partit i començar a competir, costava molt superar les primeres línies en defensa i no es generava un joc fluid en estàtic , amb el que es va arribar al descans amb un contundent 24-39.
El Junior territorial va ser un altre equip després del descans, va mostrar el caràcter que no havia mostrat al primer temps, essent més contundents en defensa i travant el joc del Sedis fins a apropar-se als 6 punts de diferència al final del tercer quart.
L’últim quart va ser molt emocionant i el Nayox CBF Lleida va tenir opcions fins i tot de guanyar el partit, el major encert de les visitants en els moments clau, va ser determinant perquè la victòria fos finalment per al Sedis.

Resultat del partit: 52 – 54

NAYOX CBF Lleida Sènior B Femení – C.B. Gavà

Victoria del Nayox CBF Lleida en la seva cinquena trobada com a local en la categoria de 2a catalana femenina en un partit que es va decidir amb claredat en la primera part, en la qual el conjunt ilerdenc amb una defensa de gran intensitat, va aconseguir obrir una importantíssima renda en el marcador (40-4 al descans).,
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida va mantenir el bon to general, però el CB Gava no va baixar els braços en cap moment, dificultant en molta major mesura el joc de les locals fins al 76-32 final.

Resultat del partit: 76 – 32