Cròniques de la base ( 23 – 24 Oct )

Morabanc Andorra – NAYOX CBF Lleida Mini B Fem

Partit on les jugadores lleidatanes van demostrar la seva superioritat física des del primer període on imposaven el seu domini sota el cèrcol i aconseguien anotar gràcies a ràpids contraatacs, però les jugadores de l’Andorra mai van abaixar els braços i van lluitar en tots els períodes, tot i això la diferència es va anar ampliant període a període fins al final del partit.

Resultat del partit: 23 – 73

Sedis Edos – NAYOX CBF Mini A Femení

Partit marcat pel gran inici de l’equip de l’Urgell que no va deixar a les jugadores del CBF Lleida realitzar el seu joc i van aconseguir treure’l del partit durant els tres primers períodes.
Tot l’inici dolent i del resultat en el marcador, l’equip visitant va reaccionar, treballant millor en defensa i no tenint tantes pèrdues de pilota i van aconseguir 3 quarts més igualats.
A la fi, victòria merescuda del Sedis i tot i la derrota, es va veure detalls en les nostres noies i coses que cal anar treballant..

Resultat del partit: 72 – 22

NAYOX CBF Lleida Mini A Masculí – Club Joventut de Badalona “B”

Partit molt intens i divertit de veure el que es va viure Dissabte al pavelló Agnés Gregori, marcat pel ritme alegre de joc i el gran esforç i actitud dels dos equips.

La primera part va ser molt ajustada i similar en quant a nivell d’esforç i actitud pels dos equips, on el Nayox CBF Lleida va ser capaç d’encadenar major nombre de contraatacs degut a l’elevat número de pilotes recuperades.

Pel que fa a la segona part, va continuar la mateixa tònica però amb menys encert per part del Nayox CBF Lleida, que va fer que s’acabés emportant el partit l’equip rival.

Resultat del partit: 84 – 99

NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any B Masculí – C.B. Pardinyes

Partit que va comença amb poc ritme i molts errors per part dels dos equips amb moltes pèrdues de pilota i fallant moltes cistelles en els dos primers quarts. A mesura que avançava el partit els locals anaven agafant ritme i a força de robar pilotes i forçar l’error del rival van aconseguir ampliar l’avantatge. En l’última part el CBF Lleida va acabar de rematar als visitants que no van poder aguantar el ritme i els de casa ho van aprofitar per fer un parcial de 31-3.

Resultat del partit : 81 – 21

NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any A Masculí – C.E. Sant Nicolau

Com ja va sent habitual durant aquest inici de temporada, molt bona primera meitat
dels infantils 1r any A Masculí que ha arribat dominant per dotze al descans (45-33) gràcies
a una bona defensa que ha permès situacions en contraatac i transicions relativament
senzilles. Però, una vegada mes, la falta de competició ha jugat una mala passada als
locals, que s’han vist superats en el tercer quart per un Sant Nicolau que ha controlat
el ritme del partit i el rebot en les dues cistelles. Finalment, els visitants s’han emportat
un partit que ha guanyat l’equip que menys errors ha comès als darrers instants.

Resultat del partit: 65 – 62

NAYOX CBF Lleida Infantil Inter Masculí – SESE A

Quarta jornada de la lliga i derrota clara del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per una igualtat en els primers 10 minuts però que a partir del segon quart, l’equip visitant ha estat millor e ha anat incrementant la diferència fins a la reflectida en finalitzar el partit
Primera part clarament s’han vist dues habitacions diferents, on en el primer quart s’ha vist una igualtat entre els dos equips en tots els aspectes, encara que li ha faltat encert a Nayox CBF Lleida. Per contra, un segon quart dominat pels visitants, en la qual aquests amb una millor actitud defensiva anessin incrementant la diferència en el marcador fins a arribar amb 14 punts favorables al descans.
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida li continuava costant anotar en atac i amb problemes en defensa davant un equip visitant més intens i amb millor encert de cara a canastra que es veia en tota la segona part. Al final, derrota per 42 a 80

Resultat del partit: 42 – 80

NAYOX CBF Lleida Infantil Pref Masculí – U.E. Sant Cugat

Victòria de l´Infantil Preferent Masculí en la primera eliminatòria prèvia d’accés a la competició Preferent A, en un partit marcat pel clar domini del S. Cugat en els 3 primers períodes, on va arribar a acumular una renda de fins a 24 punts al seu favor (28-52 en el minut 27 de partit).
A partir d’aquí, un notable augment de la intensitat defensiva per part del Nayox CBF Lleida, li va fer anar disminuint a poc a poc el desavantatge en el marcador, fins a arribar a empatar el parit mancant 1 minut per a la conclusió. En el final igualat, els ilerdencs van tenir un punt més d’encert, la qual cosa els va donar la victòria en un emocionant partit. Neteja

C.B. Grup Barna Vermell – NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any Femení

Partit on s’enfrontaven el 2n i 3r classificat en la lliga de Cadet 1r any femení, les lleidatanes visitaven la pista sempre complicada del Grup Barna. El partit va anar “in crescendo” clarament, vam passar d’un mal inici a un grandíssim final, però no va ser suficient.
L’inici va estar marcat per la gran intensitat de les locals, les quals van imposar el ritme i sorprendre a les nostres cadets, cosa es va reflectir en el marcador del primer quart 30-18.
Durant el segon quart, les lleidatanes van pujar el ritme defensiu, però vam seguir cometent errors molt greus, cosa que va permetre a les locals ampliar la diferència a -19.
L’inici del tercer quart va estar molt fort per part visitant i van fer un parcial inicial molt bo, però les barcelonines van tornar el parcial aconseguint a l’últim moment del quart empat el parcial d’aquest.
L’últim quart va estar marcat pel ritme i l’encert lleidatà que va permetre arribar quan falten 1 minut a solament 6 punts de diferència, les locals van aconseguir frenar la dinàmica visitant i deixar amb un +4 per les barcelonines.
Una derrota que fa que Grup Barna ens passi per davant en la classificació, però acabem amb bones sensacions i una diferencia que intentarem remuntar en la segona volta.

Resultat del partit: 75 – 71

Sabadell BQ Vallès U15 – Nayox CBF Lleida Cadet 1r any Masculí

En la 5a jornada de lliga que enfrontava al Nayox CBF Lleida i al Sabadell BQ Vallès, els lleidatans es van endur el triomf de Sabadell després d’un partit correcte al camp d’un invicte fins al moment.

L’equip lleidatà sempre ha portat la iniciativa en el joc, proposant un ritme més alt i una defensa que millorava a mesura que avançava el partit. Els locals feien valdre el seu físic per treure avantatges prop de l’anella.

En la segona part, la solidesa defensiva i un bon joc col·lectiu en atac feien que els visitants agafessin un marge que resultaria definitiu.

Resultat del partit: 45 – 61

C.B. Tremp – NAYOX CBF Lleida Cadet Prov Femení

Primera victòria de la temporada de l’equip lleidatà al camp del Tremp, de la categoria cadet provincial, un partit marcat per la igualtat en el marcador, que no es decideix fins als darrers 5 segons del darrer quart.

Primera part tremendament equilibrada, en la que l’equip lleidatà sempre anava a remolc en el marcador, per lluitat amb intensitat i actitud.

En la segona meitat, l’equip trempolí va agafar una avantatja de 9 punts, guanyant el joc amb el rebot ofensiu i defensiu, contrarestat amb bons contraatacs de l’equip lleidatà que va mantenir una bona actitud i jugant amb bloc. Va saber remuntar i capgirar el marcador amb bones accions individuals i col·lectives que va decantar la balança cap a l’equip lleidatà.

Resultat del partit: 57 – 58

C.B. Vilatorrada A – NAYOX CBF Lleida Cadet Inter Masculí

El partit de la 5ª jornada va ser lluitat del minut 1 al minut 40 Els de Lleida no van saber dominar el partit en cap moment i els petits errors que els anaven castigant s’anaven acumulant. Al tercer quart van disposar d’un parcial que els posava 43-49 quan falten 4 minuts del final que van assolir a partir d’una defensa agressiva i un joc ràpid en transició. Tot i això, no van saber trencar el partit i el desencert en el tir els va penalitzar obtenint una derrota fora de casa.

Resultat del partit: 65 – 64

UBSA Sant Adrià – NAYOX CBF Lleida Cadet Pref Masculí

Segona derrota de la temporada de l’equip Cadet Preferent masculí, aquesta vegada a la pista del SESE “A”.
El partit va estar marcat per la diferència que va haver-hi a favor de l’equip local al primer quart. La sensació i el marcador van ser per l’equip local. Així doncs els lleidatans es van veure clarament superats a tots els nivells pel SESE, ens els aspectes tangibles del joc, però sobretot també en els intangibles.
La segona part va ser molt més igualada, però sense que els nostres cadets poguéssin tenir cap opció de capgirar el marcador.
Al final del partit, el marcador va reflectir amb justícia el que havia passat al camp durant els 40 minuts de joc.

Resultat del partit: 78 – 59

Natural Òptics C.B. Balaguer Grana – NAYOX CBF Lleida Júnior Territorial Femení

El Nayox CBF Lleida va aconseguir la seva segona victòria a domicili a la Pista del Natural Òptics CB Balaguer Grana

El partit va començar amb un domini en el marcador per al Nayox CBF Lleida, que va acabar en un parcial de 3-24 per a les visitants, gràcies en part a una bona defensa, que va dificultar la pujada de la pilota del Balaguer.

El segon quart el junior territorial va baixar el ritme del partit en tots els aspectes del joc fet que va fer deixar el marcador al descans amb un 8-40

En la represa, el tercer i últim quart, el Nayox CBF Lleida va tornar a augmentar el ritme del partit plantejant bones defenses que van generar transicions i contraatacs que van predominar en tot el partit en detriment del tir exterior.

Resultat del partit: 18 – 89

JET Terrassa – NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Femení

El partit de la cinquena jornada enfrontava al club lleidatà contra el JET de Terrassa, el partit des del primer el moment es va decantar cap a l’equip local, que gràcies a una gran duresa defensiva i la seva gran intensitat al rebot, provocava un gran nombre de tirs i segones oportunitats. Cosa que va superar en gran manera a l’equip visitant que durant el primer quart no es va trobar. Un cop iniciat el 2n quart semblava que les de Lleida volien donar la cara, ficant-se en defensa rebotejant intenses i atacant amb més sentit que el primer quart, però aquesta intensitat va durar poc.

La segona part va ser un calcat del primer quart, molta intensitat defensiva amb pressió i molta feina de rebots, per part del conjunt local que va deixar sense ganes de jugar a les de Lleida, fent que la segona part fos un recital d’1 sol equip.

Resultat del partit: 98 – 17

NAYOX CBF Lleida Júnior Preferent Femeneí – C.E.J. Hospitalet

Partit a l’espai fruita Barris Nord, marcat pel gran desencert en atac de l’equip local durant tot el partit, que va decantar la victòria per l’equip visitant.
A l’inici del partit, el Nayox CBF Lleida va cometre unes quantes errades de concentració en el balanç defensiu, que va permetre a l’equip visitant cistelles senzilles, facilitant que marxessin ja amb una distància notable al marcador. Pel que fa al segon quart, aquestes errades es van resoldre i el quart va estar ben competit, per marxar al descans en partit (16-29). A la represa va continuar la tònica del desencert per part de l’equip local, generant una mica de frustració i petita desconnexió defensiva a l’últim quart, on van tornar a encaixar un parcial elevat per augmentar la diferència al marcador (29-57).

Resultat del partit: 29 – 57

C.E. Sant Nicolau 1 – NAYOX CBF Lleida Júnior Preferent Masculí

El Junior Preferent Masculí del Nayox Força Lleida visitava la pista del líder invicte de la categoria: El CE Sant Nicolau 1. L’inici de partit va ser arrasador per part de l’equip local que en un 30-8 en el primer parcial quasi sentenciava el partit.

Però l’equip visitant mai va abaixar els braços i va aconseguir mantenir-se amb opcions de victòria durant els següents quarts, retallant la diferència inclús per sota dels 15 punts. Al final, enfonsada en l’àmbit físic d’un Nayox Força Lleida lluitador, que va permetre a l’equip local augmentar la diferència fins a deixar el definitiu 83-54 al marcador.

Resultat del partit: 83 – 54

C.B. Castellbisbal – NAYOX CBF Lleida Sènior B Femení

Victoria del Nayox CBF Lleida en el seu tercer partit a domicili en aquesta temporada 2021/22 de la 2n categoria catalana. Primera part marcada per la igualtat, en la qual el conjunt ilerdenc a penes podia obrir una petita diferència de 4 punts al descans (28-32) davant un molt bon C. B. Castellbisbal.
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida va incrementar la seva intensitat defensiva, i amb ràpids contraatacs i un major encert en el tir exterior, va aconseguir enlairar-se en el marcador fins a arribar al 48-74 definitiu.

Resultat del partit: 48 – 74