Cròniques de la base ( 25-26 Set )

NAYOX CBF Lleida Premini B Masc – BC Morabanc Andorra A

Primer debut amb derrota de el Nayox CBF Lleida B en la categoria pre-mini masculí territorial, en un partit on es va notar una gran diferència respecte al rival.Primera part on, malgrat la gran sortida del BC Morabanc Andorra A, no baixem els braços i intentem parar-los. Però malgrat el nostre esforç, la falta d’experiència i la gran actitud del rival van poder amb nosaltres.En la segona meitat, seguim amb les mateixes ganes fins als dos últims períodes, on es va notar la superioritat de l’Andorra enfront de la nostra inexperiència.

El Premini B Masc

NAYOX CBF Lleida Premini A – SEDIS Pirineu Automació

Gran debut de l’equip PREMINI A, després de diverses setmanes entrenant i amb moltíssimes ganes i il·lusió per l’inici de la competició, els jugadors van demostrar des del minut 0 l’actitud que se’ls havia exigint en cada sessió d’entrenament. Això va propiciar accions individuals i col·lectives d’alt nivell, cadascun dels jugadors van demostrar la seva màxima que no és una altra que voler aprendre des de l’esforç. Així ho van gaudir i van fer gaudir als que es van atansar a veure aquest partit (familiars, amics, etc..). Moltes coses a millorar encara, però aquest és el camí que ens ha de portar a la satisfacció de qui es deixa l’ànima en cada entrenament i partit. FELICITATS EQUIP!

NAYOX CBF Lleida Mini B FEM – C.B. Torrefarrera

Primer partit de la temporada pels dos equips, en el qual l’equip local va imposar la seva superioritat tècnica i física durant tot el partit, tot i l’esforç de les jugadores del CB Torrefarrera que en cap moment van abaixar els braços. Cal seguir treballant, que això tot just acaba de començar.

Resultat final del partit: 50 – 0

NAYOX CBF Lleida Mini B Masc – C.B. Pardinyes

Partit que dona el tret de sortida a una temporada molt esperada. Des d’un inici tots dos equips han sortit amb moltes ganes i energia, la qual cosa ha fet que el partit anés igualat al llarg de tots els períodes. En arribar al darrer, els locals del CBF Lleida han arribat molt cansats i això s’ha vist clarament reflectit en una defensa més tova i desorganitzada. Malgrat això els jugadors ho han donat tot i han lluitat en els 7 quarts restants. (CBF Lleida 58-66 Bàsquet Pardinyes).

Resultat final del partit: 58 – 66

NAYOX CBF Lleida Mini A Fem – Farratges La Noguera C.B. Balaguer Grana

Debut amb derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria mini. Els nervis del debut i la major veterania de l’equip visitant van marcar el resultat final. La bona defensa de les jugadores visitants va impedir que el Nayox CBF pogués anotar amb facilitat i al mateix temps propiciava ràpids contraatacs que finalitzaven amb cistella. Tot i la diferencia al marcador, les jugadores locals van lluitar i no van llençar el partit; prova d’això és que van aconseguir guanyar l’últim període (7 – 4).

Resultat final del partit: 27 – 77

NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any Masc – C.B. Cornellà

Primer partit oficial de la temporada i primera victòria pel Nayox CBF Lleida contra un CB Cornellà molt combatiu. Els locals han sortit amb molta energia i han fet un parcial de 8-0 només començar. A partir d’aquí molta igualtat, arribant al descans 32-24. A la segona meitat el Nayox CBF Lleida ha jugat els millors minuts i s’han arribat a ficar 17 punts per sobre quan falten 7 minuts, però els visitants no s’han donat mai per vençuts. Tot i que en cap moment han anat per sobre en el marcador, han retallat distàncies al final.

Resultat final del partit: 65 – 57

Wintym Femení Sant Adrià Lila – Nayox CBF Lleida Infantil Inter Fem

Primer partit d’una temporada molt exigent, les jugadores van sortir amb moltes ganes i no van deixar de treballar en cap moment, es va veure una molt bona actitud a pista malgrat que el rival va ser superior en molts aspectes. Aquestes primeres sensacions ens donen forces per treballar cada cop més i anar formant les nostres jugadores del CBF Lleida amb l’objectiu de veure una gran progressió al llarg de la temporada.

Resultat final del partit: 127 – 16

NAYOX CB Força Lleida Infantil Inter Masc – C.B. Santa Coloma

Debut amb derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per dues parts diferents i que va finalitzar amb un últim quart igualat, quees va decantar pels visitants. Primera part clarament dominada pel Santa Coloma, en la qual al Nayox CBF Lleida li ha costat arrencar en tots els aspectes. Això va provocar que els visitants, amb una millor actitud defensiva, anessin incrementant la diferència en el marcador fins a arribar amb 22 punts favorables al descans.

En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida va sortir clarament amb una altra actitud en defensa. Cal destacar que deixaven a l’equip visitant amb només 3 punts anotats en el tercer quart. Aquest canvi va provocar que el partit s’igualés i fins i tot que els locals es posessin per davant en el marcador (min. 32 42-39), però el rival reaccionava amb un bon parcial, la qual cosa va fer que el partit s’acabés decantant cap a ells.

Resultat del partit: 47 – 56

C.B. Cornellà – NAYOX CBF Lleida Infantil Pref Masc

Primera derrota del Nayox CBF Lleida en la Lliga Infantil Preferent en un partit en el qual el CB Cornella va ser netament superior de principi a fi, especialment en la primera meitat, quan amb una gran defensa i ràpids contraatacs va obrir importants diferències en el marcador per a arribar amb 22 punts d’avantatge al descans (38-16).

En la segona part, el Nayox CBF Lleida va incrementar clarament el seu ritme de joc, sent capaç de disminuir la renda en el tercer període (50-33), però el cansament va fer mossa i el bon joc del CB Cornella va tornar en l’últim període per a augmentar la diferència fins als 29 punts finals (69-40).

Resultat del partit: 69 – 40

NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any Fem – CBF Cerdanyola Cadet 1r any

Debut amb victòria del Nayox CBF Lleida a la categoria Cadet 1r any, un partit amb molts alts i baixos que els de casa van dominar durant 3 quarts. Però el segon quart Cerdanyola va realitzar un gran joc i va aconseguir rebaixar la diferència fins a quedar-se només un punt per sota.

La segona part va seguir al ritme que marcat pel Lleida des de la pressió i el joc vertical atacant a cistella, recuperant moltes pilotes i finalitzant de forma ràpida en situacions d’avantatge numèrica. La clau del partit va ser la gran defensa de les locals i el resultat no va ser més ampli, ja que no va haver-hi encert exterior.
Victòria important després de treballar durant la pretemporada a un nivell alt, i que permet començar amb bon peu contra un dels rivals més forts de la lliga.

NAYOX CBF Lleida Cadet Prov Fem. – Cal Xirricló C.B. Balaguer Grana

Debut amb derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria cadet provincial femení, un partit molt més igualat del que assenyala el marcador, no es va decidir fins als darrers minuts del tercer i l’últim quart de joc. Primera part molt equilibrada dels dos clubs, en la que el Nayox CBF Lleida gràcies a bones accions individuals i contraatacs es mantenia dins del partit.

En la segona meitat, la igualtat va ser menys predominant, essent l’equip balaguerí qui es desmarcà a nivell anotador i va aconseguir una escletxa al marcador que tot i anar a remolc l’equip Nayox CBF Lleida va continuar lluitant fins al final.

Resultats del partit: 28 – 65

Sagrat Cor Diputació – NAYOX CBF Lleida Cadet Inter Masc

Debut amb derrota del Cadet Interterritorial en un partit competit fins a l’últim segon. Al Lleida li va costar entrar en joc, amb un primer parcial de 24-10 que va arrossegar tot el partit. A partir del segon quart, van ser capaços de tornar-se a centrar gràcies un bon treball col·lectiu. Malgrat això, els alts i baixos que el CBF Lleida va patir durant el partit, amb un parcial d’11-0 (29-29 a 40-29) a l’acabar el segon quart i un 13-4 (52-51 a 65-55) a començaments del 4rt quart; juntament amb un 42% en Tirs Lliures (10/24) van impedir poder emportar-se el primer partit de lliga.

Resultat del partit: 74 – 68

NAYOX CBF Lleida Cadet Pref Masc – SESE A

Segona victòria a casa del Nayox CBF Lleida en un partit molt disputat des de l’inici i fins al final. L’inici va estar marcat per la velocitat ofensiva del SESE A que es va per sobre en el marcador gràcies a la seva anotació en accions de contraatac i transicions ràpides.

El primer quart ja va acabar igualat al marcador i va seguir així fins al tercer quart, moment que l’equip local va poder agafar avantatge al marcador però sense poder trencar el partit. El SESE va tornar ràpidament a igualar el marcador en els primers minuts de l’últim quart. I així es va arribar a una cara o creu on la darrera possessió del partit va ser per al SESE A amb 90-89 al marcador, però l’equip de casa va saber fer una molt bona defensa que li va servir per emportar-se el partit.

Resultat del partit: 90 – 89

NAYOX CBF Lleida Júnior Prom Fem – C.B. Pardinyes

El Junior territorial va fer el seu debut de la temporada amb victòria a casa, en el primer derbi lleidatà de la temporada davant el CB Pardinyes. El partit va començar amb igualat però després el CB Pardinyes va dominar fruit d’un major encert en la seva selecció de tir. El segon quart va ser molt determinant ja que el Nayox CBF Lleida va millorar l’encert dels tirs, que fins al moment no havia tingut, fet aquest que combinat amb una bona defensa va fer que s’arribés al descans amb un 41-20 favorable per al Nayox CBF Lleida. A l’inici del tercer quart va predominar la igualtat i les defenses, la qual cosa va originar un parcial de 11-10 favorable per al Júnior territorial. L’últim quart el Nayox CBF Lleida va tornar a posar-se les piles en defensa, el què va originar molts error a les visitants, provocant diversos  contraatacs i transicions que van ampliar el marcador fins al resultat final.

Resultat del partit: 73 – 41

NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Fem – SHAD C.B. Mollet

La primera jornada de Lliga enfrontava al equip Nayox CBF Lleida contra el Club Shad Mollet, al pavelló local d’Agnes Gregori. El partit va començar d’una forma bastant erràtica en els llançaments i la distribució de joc dels dues equips, aconseguint cistelles després d’erros defensius rivals. En el segon quart el conjunt visitant ja començava a generar distància al marcador gràcies a un gran domini en el rebot en els dues cistelles. Tot i així el conjunt de Lleida volia seguir al partit mitjançant contraatacs ràpids, aconseguint un parell de cistelles fàcils.

Durant la segona part del partit, la tònica va ser la mateixa que en el segon quart, amb el conjunt visitant superior físicament,  que gràcies a una molt bona defensa del 1c1 i sense donar segones oportunitats van ofegar al conjunt local amb una gran quantitat d’accions per atac.

Resultat del partit: 37 – 80

La Salle Manresa – NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Masc

Primer partit de la temporada pels dos equips, en el què els visitants van sortir amb un ritme lent que permetia als locals controlar el partit. Però a la meitat del 1r període, els lleidatans van accelerar el ritme i van començar a tenir les primeres diferències en el marcador.  Tot i això, els locals es mantenien en el joc gràcies a accions individual i alguna errada defensiva de l’equip visitant.

A la represa, els lleidatans van aconseguir trencar definitivament el partit gràcies a la seva millora defensiva i el seu encert en el tir exterior. Això els va permetre agafar una renda que va arribar a estar per sobre dels 30 punts, tot i això els col·legials van lluitar fins al final i van reduir la diferència als 25 punts finals.

Resultat del partit: 71 – 96

NAYOX CBF Lleida Júnior Pref Masc – C.E. Sant Nicolau 1

Partit disputat el que s’ha viscut al Pavelló Espai Fruita. El Nayox Força Lleida ha competit els 40 minuts de partit contra un gran equip com és el C.E. Sant Nicolau, que ha desplegat un gran joc col·lectiu. Ràpides transicions i un gran encert des de la línia de tres punts, han estat la tònica del partit, amb alts i baixos per part dels dos equips, que els ha portat a disputar un final igualat, decantant-se la victòria finalment i de forma merescuda per l’equip visitant.

Resultats de la base: 85 – 89

NAYOX CBF Lleida Sènior B Fem – JET Terrassa

Victòria del Nayox CBF Lleida en el seu debut com a local a la categoria de 2a catalana femenina en una trobada molt més equilibrada del que determina el marcador, donat que en la primera meitat, tret una gran sortida de les ilerdenques, el JET Terrassa va fer una gran feina que li va permetre igualar el marcador i anar-se al descans només 5 punts a baix (40-35).

En la segona part, el Nayox CBF Lleida va mantenir un gran nivell d’intensitat i amb una bona feina defensiva, va deixar al seu rival en tan sols 16 punts en aquests segons 20 minuts. Això li va permetre obrir importants diferències en el marcador fins al 80-51 definitiu.

Resultat final del partit: 81 – 51