Cròniques de la base ( 30 – 31 Oct )

NAYOX CBF Lleida Mini A Masc – SESE B

Partit molt intens i divertit de veure el que es va viure dissabte al pavelló Agnès Gregori, marcat pel ritme alegre de joc i el gran esforç i actitud dels dos equips.
La primera part va ser molt ajustada i similar quant a nivell d’esforç i actitud pels dos equips. En canvi a la segona part, l’equip rival va ser capaç d’augmentar el nivell d’esforç i intensitat en la pressió, fet que va provocar major nombre de contraatacs i cistelles fàcils de les quals va poder aconseguir el Nayox CBF Lleida.

Resultat del partit: 39 – 79

C.B.F. Manresa – NAYOX CBF Lleida Infantil Preferent Fem

Jornada a fora per l’infantil preferent davant del CBF Manresa en la tornada de la segona volta. Les lleidatanes van sortir molt intenses, comunicant i estrenyent molt les línies de passada, dificultant així l’atac rival. La pressió permetia recuperar pilotes i sortir ràpidament per encistellar amb facilitat. Les del segrià van mostrar una defensa molt sòlida i un atac sense complexos que va (passar per damunt) del marcador durant els primers 15 minuts.
Les locals van anar entrant en partit, consolidant la defensa i organitzant-se millor en l´atac. A poc a poc van capgirar el marcador i augmentant diferències. Les visitants seguien intentant-ho, però apareixien despistes i, juntament amb la dificultat per ocupar els espais lliures, dificultaven les accions ofensives.
Tot i això, les Manresanes van ser superiors al rebot i castigaven accions verticals de 1c1 en carrega amb excés.
Bona feina de les infantils preferent  que continua creixent i comença a competir en certs moments del partit de tu a tu amb els equips de la categoria.

Resultat del partit : 90 – 46

NAYOX CBF Lleida Infantil Preferent Masc – JAC Sants Barcelona

Derrota del Nayox CBF Lleida en la segona eliminatòria prèvia d’accés a la competició Preferent A, en un partit clarament marcat per l’ocorregut en el primer període, on el Jac Sants va mostrar un gran nivell de joc, obrint una bretxa en el marcador de 15 punts (8-23). A partir d’aquí, el Nayox CBF Lleida va millorar ostensiblement el seu joc ofensiu i gràcies a la seva major circulació de pilota i encert, va aconseguir igualar l’alt nivell del conjunt barcelonès. Malgrat tot, els ilerdencs no van poder escurçar les diferències (61-81).

Resultat del partit: 61 – 81

NAYOX CBF Lleida Júnior Pref Fem – JET Terrassa

Partit molt igualat a l’espai fruita Barris Nord, que es va decantar pel conjunt local degut a l’elevada intensitat que va mostrar durant tot el partit.
La primera part del matx, va estar molt igualat el marcador. El conjunt local aconseguia cistelles a causa de bones transicions ofensives, mentre que l’equip rival aconseguia amb atacs més llargs moure bé la pilota per trobar tirs alliberats amb bon percentatge d’encert. Això provocaria que la mitja part la igualtat fos màxima, 30-31 per l’equip rival.
Pel que fa a la segona part, el Nayox CBF Lleida va seguir amb l’alt nivell d’intensitat defensiva mostrat a la primera part i l’equip rival va deixar de trobar tants tirs llibertats a causa del cansament que portaven de tot el partit i les bones defenses locals, permetent que el conjunt local trobés més situacions ràpides de contraatac i transicions, desencadenant això al final del temps amb la victòria.

Resultat del partit: 69 – 59

C.B. Santfeliuenc A – NAYOX CBF Lleida Júnior Pref Masc

El Nayox Força Lleida va caure a la pista del CB Sanfeliuenc A per 83-71.

Els visitants van sortir endollats al partit amb un 6-15 inicial que va obligar a l’entrenador local a demanar temps mort. A partir d’aquí, la dinàmica va canviar, i els locals van imposar el seu ritme davant un Força Lleida que sempre va anar fent la goma.

Resultat del partit: 83 – 71