Cròniques de la base ( 6 – 7 Novembre )

SEDIS Pirineu Automoció – NAYOX CBF Lleida Pre Mini A

Primer partit després d’unes quantes setmanes sense jugar. Els jugadors van entrar molt motivats des del primer moment. Des de la banqueta vam poder veure la gran feina dels jugadors i com hi aplicaven els continguts treballats en els entrenaments. Tot i això cal seguir millorant en factors tècnics i d’actitud, però anem per bon camí.

Resultat del partit: Sedis Pirineu Automoció 44 – Nayox CBF Lleida 80

C.B. Torrefarrera – NAYOX CBF Lleida Mini B Femení

Primer partit de la segona volta de la temporada pels dos equips, en el qual l’equip visitant va imposar la seva superioritat tècnica i física durant tot el partit, tot i l’esforç de les jugadores del CB Torrefarrera que en cap moment van abaixar els braços. A seguir treballant tots dos conjunts.

Resultat del partit: 17 – 67

Farratges La Noguera C.B. Balaguer – NAYOX CBF Lleida Mini A Fem

Molt bon partit el que es va poder presenciar a Balaguer, entre el líder del grup i el CBF.
Excepte al quart període, on l’equip visitant no va poder parar l’atac local (15-0), va sé un partit molt igualat i marcat per les bones defenses dels dos equips…
Tot i la derrota, molt bon partit del CBF, que continua millorant a poc a poc.

Resultat del partit: 57 – 21

C.B. Prat – Nayox CBF Lleida Infantil 1r any Masculí

El Nayox CBF Lleida ha sortit fred al partit i fins al minut cinc, no ha acabat de trobar- se còmode. Uns bons quinze minuts finals de la primera part li han permès arribar per sobre en el marcador al descans (21-36). La segona part ha estat molt sòlida i de mica en mica s’han ampliat les diferències, amb bones defenses de l’1×1 i un gran esforç en la línia de passada, i en l’àmbit ofensiu, traslladant molt ràpidament la pilota per contraatacar.

Resultat del partit: 29 – 78

C.B. Mollet A – NAYOX CBF Lleida Infantil Inter Masculí

Sisena jornada de la lliga i derrota clara del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit on l’equip local, a partir del segon quart, va ser millor en tots els aspectes i va anar incrementant la diferència fins a la reflectida en finalitzar el partit
Una primera part clarament s’han vist dues habitacions diferents, on en el primer quart, especialment en els primers minuts, s’ha vist una igualtat entre els dos equips en tots els aspectes, encara que la falta d’encert a Nayox CBF Lleida, provocava que els jugadors locals obrissin una petita bretxa. Per contra, un segon quart dominat pels visitants, en la qual aquests amb una millor actitud defensiva anessin incrementant la diferència en el marcador fins a arribar amb 28 punts favorables al descans.
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida continuava amb problemes d’encert a canastra davant un CB Mollet que aprofitava a través del rebot i contraatacs per a continuar incrementant la diferència en el marcador. Al final, derrota per 89 a 41.

Resultat del partit: 89 – 41

NAYOX CBF Lleida Infantil Preferent Masc – St Joan Despí

Derrota del Nayox CBF Lleida en la tercera eliminatòria prèvia d’accés a la competició Preferent A, en un partit tremendament igualat en la primera meitat, arribant-se al descans amb una diferència de 3 punts en el marcador en favor dels locals (31-28).
El resultat final ve marcat per l’ocorregut en el tercer període, on el S. Joan Despi aconseguia anotar amb fluïdesa, obrint un avantatge important en el marcador (48-56). D’aquí fins al final, gran esforç del Nayox CBF Lleida, que no li va servir per a culminar una remuntada que va estar a punt d’aconseguir.

Resultat del partit: 57 – 64

NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any Femení – QBasket Sant Cugat Negre

En la 6a jornada de lliga, el Nayox CBF Lleida supera al QBasket Sant Cugat per 84 a 54 després d’un partit força complet.
Els lleidatans entren al partit molt tous en defensa, permetent tirs còmodes i alhora estant erràtics en atac i poc dinàmics sense pilota. A mesura que avançava el partit, millorava l’activitat defensiva, fet que permetia recuperar pilotes i poder jugar a un ritme alt.
La constància dels locals en el 2n i 3r quart eixamplava la diferència, fet que va ser possible per l’aportació de 12 jugadors davant un rival més curt de rotació, però que mai es va deixar anar.

Resultat del partit:

NAYOX CBF Lleida Cadet Prov Femení – SEDIS Estany Peguera A

Derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria cadet provincial femení, on l’equip rival va estar molt més encertat en anotació.
Primer quart on l’anotació va ser la clau que va determinar anar a remolc, amb un excel·lent segon quart per part de les jugadores locals, segona part amb la mateixa tònica que la primera part on va predominar un major encert de l’equip rival que es va emportar la victòria. Tot i el resultat i el hàndicap d’estar per sota en el marcador no va fer que l’equip lleidatà lluités fins al final des del minut 1 fins al minut 40.

Resultat del partit: 31 – 76

NAYOX CBF Lleida Cadet Inter Masculí – C.B. Prat

El partit de la 6ª jornada va ser competit entre els lleidatans i els líders del grup, el CB Prat.
El partit ha estat disputat del primer a l’últim minut, però dos espais on els locals han patit errors mentals i han realitzat una sèrie de mals balanços defensius han permès als visitants realitzar dos parcials de 0-8 que han marcat el matx.
En general bon partit dels locals

Resultat del partit: 68 – 83

NAYOX CBF Lleida Cadet Pref Masc – JAC Sants

El NAYOX CBFLLEIDA va finalitzar la primera fase de la temporada amb una victòria a casa contra el JAC SANTS en un partit que va dominar des del primer quart quan faltaven cinc minuts pel seu final.
A la mitja part, la diferència ja era de 12 punts a favor de l’equip lleidatà, i un bon tercer quart va fer que la diferència fos encara més àmplia. En qualsevol cas, els visitants sempre van intentar entrar en el partit amb molt bona actitud i a estones, bon joc. Això va fer que els darrers minuts del partit, els barcelonins van poder fer-se amb el domini.

Resultat del partit: 79 – 58

NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Masculí – Bàsquet Almeda

Partit molt disputat entre CBF Lleida i Bàsquet Almeda, els jugadors locals van començar dominant el ritme del partit, amb una defensa sòlida i ràpides transicions. Però en el 2n període els jugadors del Bàsquet Almeda, van passar a controlar el partit endurint la seva defensa, amb un equip local que va perdre l’encert que havia tingut en els minuts inicials encaixant un (0-20) que permetia als visitants adquirir 8 punts de renda.
En el 3r període els lleidatans van tornar a incrementar el seu nivell, i gràcies al seu control del rebot podia tornar a controlar el ritme i agafar fins a 14 punts de avantatjat. Però en el darrer període els visitants van tornar a aconseguir un parcial de 0-13 que aconseguia igualar el partit. En els darrers minuts, en un partit a cara o creu, els locals van tenir més encert i es van emportar el partit.

Resultat del partit: 68 – 66

NAYOX CBF Lleida Júnior Terri Femení – C.B. Peña fragatina

El Nayox CBF Lleida va guanyar el partit en el qual s’enfrontava a la Penya Fragatina a la pista de l’Agnès Gregori.
El partit va començar amb molta igualtat en el marcador, havent-hi instants de desencert per part dels dos equips.
El segon quart les locals van augmentar el ritme defensiu fet que va originar accions de transició que va saber aprofita per anar-se’n en el marcador al descans amb un 37-23
Després del descans el Nayox CBF no va abaixar la guàrdia i va defensar intensament com el segon quart, fet que va fer que se n’anés en el marcador fins al 82-41 definitiu, gràcies en bona part a les accions de transició i seleccionant molt bé els seus tirs a mitja distància.

Resultat del partit: 82 – 41

NAYOX CBF Lleida Sènior B Femení – CEJ L´hospitalet B

Victoria del Nayox CBF Lleida en la seva tercera trobada com a local en la categoria de 2a catalana femenina en un partit tremendament igualat en els seus tres primers períodes (49-49 en el Min.30).
En l’últim quart, el Nayox CBF Lleida va intensificar el seu defensa, incomodant enormement l’atac visitant, robant pilotes que li van permetre anotar canastres fàcils en situacions de contraatac (27-4 de parcial per al definitiu 76-53).

Resultat del partit: 76 – 53