Cròniques de la Base | 8 – 9 Febrer

SEDIS PRINIEUS AUTOMOCIÓ 11 – 54 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PREMINI C

Primer desplaçament llarg per a aquests jugadors en edat Escola però que competeixen en categoria Premini, que els hi genera una experiència més en aquest camí que estan començant a realitzar. Els locals, un equip superior físicament però encara amb pocs entrenaments i partits al món del bàsquet, va donar el màxim, però es van veure superats per l’energia i entrega dels jugadors d’un Força Lleida que van dominar el rebot i la pilota dividida amb molt mèrit. En atac, els jugadors van executar accions molt maques, compartint la pilota entre ells.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PREMINI B 34 – 31 CENG RAMADERIS DEL DONDARA ( MIXTE )

Bon partit el que es va viure al pavelló Agnès Gregori el diumenge 9 de febrer, on començava la segona volta de la lliga.Un partit que va anar de menys a més quant a ritme i intensitat.Tot i això es van veure bones accions per part dels dos equips, que han demostrat la seva millora des de principi de temporada. A seguir jugant, gaudint, i a seguir treballant!

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI D 38 – 72 C.E. MARISTES LLEIDA

El partit va començar molt igualat, amb dos equips amb ganes de fer-lo bé. Però en el tercer quart l’equip visitant va obrir una petita diferencia que va augmentar a poc a poc en els següents quarts. A pesar d’això l’equip va continuar lluitant i fruit d’això va guanyar el 7è quart. A poc a poc estem millorant, però encara podem fer-lo millor.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI B 79 – 59 C.B. TORELLÓ MM1

Bon partit el que vam poder viure al pavelló Agnès gregori entre TV Força Lleida B i CB Torelló El partit va començar amb domini local, que agafava els primers avantatges en els primers períodes gràcies a la seva intensitat defensiva, que permetia recuperar moltes pilotes i aconseguir molts contraatacs, aquesta avantatja es va anar ampliant període a període tot i l’esforç de l’equip visitant que mai va perdre la cara al partit i la igualtat que va haver en tot el partit.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI A 79 – 71 CORIAL SPORT C.B. GRUP BARNA 1

El Mini “A” va aconseguir la victòria davant un molt bon rival com el Grup Barna que li va posar les coses molt complicades, sobretot en la segona part.

El Força Lleida va començar molt endollat i amb molt d’encert en els primers instants de partit, la tendència va mantenir-se en els 4 primers períodes. Ràpids contraatacs i bona selecció de llançament juntament amb una bona actitud defensiva.

L’equip, però, va anar de més a menys a mesura que avançava el partit i el Grup Barna va arribar a atansar-se molt en el marcador en els instants finals. Defensivament l’equip va baixar el nivell i va deixar d’agafar rebots amb solvència. Malgrat això, l’equip va mantenir el resultat gràcies al coixí adquirit en els primers quarts. Caldrà, doncs, seguir treballant per millorar i ser capaços de competir els partits des d’un bon inici, però també en els instants finals.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PRE-INFANTIL 85 – 68 SERRA S.E. CASAL VILAFRANCA 2007

Victoria del Torrons Vicens Força Lleida en un partit que va començar amb un clar domini del Casal Vilafranca, que va sortir a la pista amb les idees més clares i un nivell d’intensitat molt superior (11-27 en el primer període).
A partir d’aquí, gran reacció del Força Lleida, consolidada en una excel·lent intensitat defensiva que li va permetre recuperar pilotes i llançar ràpids contraatacs finalitzats amb canastres fàcils. Ja en el segon període, els ilerdencs aconseguien igualar el marcador (39-39) i en el tercer quart es col·locaven per davant amb 10 punts d’avantatge (60-50).
En l’últim període, malgrat la boníssima actitud de lluita del Casal Vilafranca, el Torrons Vicens Força Lleida va continuar imposant la seva bona labor defensiva i va aconseguir fins i tot augmentar la diferència fins al 85-68 definitiu.

CENG FISART VERMELL 70 – 48 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA INFANTIL PROVINCIAL

Partit fluix de l’Infantil Provincial del Torrons Vicens Força Lleida.
Els lleidatans es van veure superats per l’empenta, la duresa del rival i la superioritat del local Unai Sánchez que, amb 35 punts, va dominar el partit. Això va fer que durant tot el partit als de negre els hi costés molt prendre bones decisions, fet que va ocasionar nombroses pèrdues de pilota i errors a causa dels nervis.
Cap al final del partit els lleidatans van donar un petit pas endavant, però s’ha de ser competitiu i fort mentalment, els 40 minuts del partit.

COALCI C.B. SANT JOSEP A 75 – 62 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA INFANTIL PREFERENT

Partit molt competit el que vam poder veure entre Sant Josep de Badalona i Torrons Vicens Força Lleida. El partit va començar amb molta igualtat en el joc i en el marcador, però el domini sota el cèrcol dels badalonins s’imposava al final del primer període amb un parcial de 7-0, que significava les primer avantatge per l’equip local.
A partir d’aquí, els dos equips van tenir moments de domini, però ni els locals aconseguien trencar el partit, ni els visitants aconseguien reduir diferències. Cada equip va jugar amb les seves virtuts i els seus defectes i va ser un partit molt entretingut en una categoria infantil preferent B que la igualtat entre els equips cada vegada és més notable.

U.E. GAUDÍ HOLMES PLACE B 70 – 82 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CADET 1R ANY

Visita que ja preveiem complicada, ja que ens enfrontàvem a un equip que ja ens va guanyar a casa a la primera volta. Els deu primers minuts van ser de clar domini local, per l’encert exterior i sobretot pel major grau d’ambició que els hi permetia guanyar absolutament totes les pilotes dividides. Al segon quart els visitants van millorar les prestacions defensives i només van encaixar tres cistelles en joc, fet que els va apropar al marcador, deixant el resultat de 38-35 al descans. A l’inici del tercer període els lleidatans van encaixar un parcial ràpid de 5-0, però van poder capgirar la situació just abans d’arribar al darrer període on ja tenien un petit avantatge de 2 punts al marcador. Un parcial de 0-11 a l’inici de l’últim quart, va permetre al Força Lleida gaudir d’una primera gran avantatge de tretze punts, que es va saber gestionar fins al final del partit, fins i tot guanyant l’average que vés a saber, potser és important a final de temporada.

C.B. PARDINYES LLEIDA 42 – 85 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CADET INTERTERRITORIAL

Triomf del Cadet A del Força Lleida per 42 a 85 a la pista del CB Pardinyes. Després d’un inici igualat, el Força Lleida imposava el seu ritme gràcies a una bona pressió defensiva i el domini del rebot als dos costats. Els locals aprofitaven les males seleccions de tir per poder córrer i sumar punts fàcils.
En la segona meitat els visitants seguien fent un bon treball defensiu a tota pista, recuperant pilotes i podent córrer en diverses ocasions.

C.E. LAIETÀ ASCENSORES ENINTER BLAU 57 – 104 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA JÚNIOR INTERTERRITORIAL

Gran partit dels lleidatans en atac i molt millorable en defensa.

Els lleidatans van dominar el partit des de l’atac des del primer quart del partit, amb un joc ràpid i agressiu de cara a cistella, aprofitant les avantatges generades a les primeres de canvi, fet que va donar moltes possessions i que d’aquesta forma es pogués arribar als 104 punts.

Defensivament, l’equip va cometre algunes errades clares que van esdevenir en cistelles massa fàcils pels barcelonins.