Cròniques de la Base | Feb 15-16

C.B. Mollerussa 13 – 63 Torros Vicens Força Lleida Pre-Mini A

A pesar de la diferencia el partit va ser de molt ritme i una gran lluita per totes les pilotes pels dos equips. Amb un Mollerussa que mai va tirar el partit i va lluitar fins al final i un Força intens que volia córrer i fer atacs ràpids. A seguir treballant.

CEB Navarcles Negre 66 – 72 Torros Vicens Força Lleida Mini B

Partit molt igualat entre CB Navarcles i Torrons Vicens Força Lleida, els jugadors lleidatans van començar dominant el partit corrent el contraatac i el rebot, però ràpidament els jugadors locals van reaccionar i en accions de talent individual aconseguien capgirar el marcador en la mitja part. Però en la represa els visitants van tornar a fer un molt bon període amb una gran defensa, que va estar contrarestada pel domini local en els següents períodes, al final partit a cara o creu on l’encert en el tir dels jugadors lleidatans els va permetre emportar-se la victòria.

CEB Sant Jordi Blau 94 – 92 Torros Vicens Força Lleida Mini A

El Mini “A” va patir la seva primera derrota en aquesta segona fase, en enfront deun rival que va mostrar-se molt combatiu i competitiu en tot moment.
L’inici del partit, on l’equip va sortir força adormit, va ser força dolent. El rival anotava amb certa facilitat i en atac els lleidatans mostraven poc encert.
De mica en mica, l’equip va començar a treballar fort al darrere i gràcies a ràpids contraatacs va ser capaç de capgirar el marcador arribats a la mitja part.
En la segona part, la tònica de l’encontre, va ser la igualtat màxima entre els dos equips. Cal destacar en els darrers minuts el gran encert per part dels locals en el tir de 3 punts. El Força Lleida, ho va intentar fins al final, però finalment la victòria va quedar-se a casa.
De vegades es guanya, d’altres s’aprèn. A seguir treballant per millorar!

Torros Vicens Força Lleida Infantil Prov 86 – 36 BC Morabanc Andorra Blau

Partit feixuc amb molta diferència entre els dos equips. Als lleidatans els hi va faltar competitivitat davant d’un Andorra molt voluntariós i amb molta actitud que, en els primers compassos del partit, va estar molt encertat de cara a cistella.
A poc a poc, la diferència física i tècnica lleidatana es va imposar fins a arribar al resultat final.

Torros Vicens Força Lleida Infantil Pref 97 – 44 Maresme 3V 2007

El Torrons Vicens Força Lleida va començar imposant la seva superioritat física envers els jugadors del Maresme des del 1r període, que tot i els dubtes inicials, els locals ràpidament van agafar les primeres rentes en el marcador, tot i això els visitants van posar les coses molt difícils als lleidatans, sobretot en el 2n quart on van aprofitar alguna pilota perduda pels locals per retallar diferències.
Però els lleidatans en la segona part van incrementar una mica més el ritme i això va fer que la diferència entre els dos equips s’incrementés progressivament fins a arribar al 97-44 final, que proporciona la 1a victòria de la segona fase al Torrons Vicens Força Lleida.