Cròniques de la Base | Feb 22-23

CB. ALPICAT 68 – 50 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PREMINI C

Partit de l’escola a la lliga Pre-mini Masculí B.

Els jugadors del Força Lleida van jugar contra Alpicat de visitants, l’equip local eren nens molt superior físicament, això els hi va provocar que haguessin de donar el seu màxim en tot moment per poder competir, i així ho fan fer.

En defensa van estar molt agressius i intensos, realitzant un marcatge individual a cada jugador local. En atac, l’equip visitant (Força Lleida) va saber jugar en equip realitzant passades i buscant el jugador sol, això els hi va permetre realitzar contraatacs sols en algunes ocasions.

Tots els quarts els van saber compartir menys el tercer que els jugadors visitants van baixar la intensitat i concentració, això va provocar que l’equip local (Alpicat) marxes del marcador.

Els jugadors del Força Lleida van millorant dia a dia, gràcies a la seva actitud i esforç entreno darrere entreno i partits. Ara toca seguir treballant, divertir-se i millorar.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PREMINI D 101 – 51 MANTENIMIENTOS Y MONTAJES MARTIN CB BINEFAR

Festival ofensiu el dissabte en Agnès, amb un marcador molt alt i on va primar l’atac a la defensa. A pesar de la diferencia en el marcador, el Binèfar no va tirar mai el partit i va lluitar fins al final, guanyant l’últim període. Molt bon partit en atac, però hem de seguir treballant la defensa.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI C 41 – 89 C.B. TORREFARRERA BLANC

L’equip local va sortir amb ganes i motivat, davant un rival molt superior físicament, ja que eren de segon any. Els locals es van esforçar molt durant tot el partit i van fer moltes coses bé, sobretot a la primera part, ja que a la segona part, la benzina estava gairebé tota acabada. Cal

donar l’enhorabona als nois, i animar-los a seguir treballant així, ja que si tenim aquest nivel d’autoexigència i motivació tot el que resta de temporada, i futures temporades, serán capaços de millorar molt el seu nivell.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA INFANTIL B 90 – 53 CLUB BÀSQUET CERVERA MOBEL LINEA

Partit competit on els jugadors del Força Lleida van jugar molt fluid en atac, trobant tirs alliberats, i defensivament constants en intensitat.

Des de l’inici del primer quart, els locals van portar la iniciativa i el ritme del partit. Corrent molt en atac, i generant a partir de l’1×1 i el joc sense pilota, i en defensa, pressionant a tota pista als cerverins.

Al final del darrer quart els visitants van jugar molt bé, van estar molt encertats, i en

conseqüència van fer un bon parcial tot i la bona feina dels lleidatans que van estar a un gran nivell de joc, ganes i intensitat durant tot el partit.

Un bon partit que ens ajuda a seguir treballant, millorant, i sobretot, gaudint!

SESE B 59 – 68 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CADET MASCULÍ 1R ANY

Últim desplaçament d’una sèrie de tres durant aquest darrer mes de competició que ens enfrontava als tres equips que ens acompanyen en les posicions capdavanteres del grup i amb igual resultat, victòria en partit molt ajustat i no decidit fins al final. Tot el partit va estar igualat, la màxima renda en la primera meitat per als visitants va ser de set punts, però el poc domini del rebot en les dues anelles i algun mal balanç defensiu, va permetre cistelles fàcils als locals, arribant al descans 30-32. El tercer període va ser molt semblant, els lleidatans semblava que podrien trencar el partit, ficant-se amb una màxima de nou punts, però un combatiu Sese, que no va permetre cap cistella fàcil durant tot el partit, va tornar a enganxar-sé al marcador. Quan falten quatre minuts per acabar el partit, els locals van aconseguir igualar el marcador per primer cop en tot el partit (58-58), però un gran nivell defensiu dels visitants i una millor lectura dels moments decisius, va permetre tancar el partit amb un parcial d’1-10 i consolidar així, la segona posició a la classificació, en un partit en què el Força Lleida mai va anar per darrere.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CADET INTERTERRITORIAL 74 – 60 TEMPLE – U.E. HORTA 04

Victòria merescuda del Cadet A del Força Lleida davant la UE Horta en un partit que es va decidir a la pròrroga. Bon inici dels locals, amb una sòlida defensa i domini del rebot defensiu que feia que els visitants tinguessin molts problemes per anotar. La 1a meitat estigué dominada pels lleidatans quant a ritme també.

En la 2a part, quan millor estava al Força Lleida va arribar una gran reacció dels d’Horta, amb encert exterior i també castigant pèrdues i imprecisions locals. S’arribava al final amb molta igualtat on els de Barcelona el van empatar en dues ocasions en menys de 20 segons per forçar el temps extra.
En la pròrroga els dos equips començaven molt espessos en atac, però en el tram final, els locals van aconseguir gràcies al bon joc sense pilota anotar i ficar terra de per mig que seria decisiva.

ESCOLAPIS SARRIA 59 – 90 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA JUNIOR INTERTERRITORIAL

Bon partit ofensiu durant 3 parts del mateix en què els lleidatans van jugar de forma ràpida, agressiva i amb un ritme molt alt de joc. Això va fer que als barcelonins els hi costés molt defensar cada atac lleidatà, així i tot es van sentir còmodes a la pista, anotant amb relativa facilitat i van arribar perdent de només 10 punts a la mitja part, 41 – 51.
El tercer quart va ser dels millors de la temporada pels lleidatans i aconseguien deixar amb només 4 punts anotats al Sarrià pels 31 dels del Segrià que obrien una escletxa molt gran entre els dos equips. L’últim quart va ser per oblidar, es va deixar de competir i fruit d’això l’Escolapis va guanyar-lo per 14 – 8 justament.