Cròniques de la Base | Feb 29 – 1 Març

Torrons Vicens Força Lleida Pre-mini A 72-22 Cal Marxant Vallfogona CEP

A pesar de la diferencia en el marcador, partit molt disputat entre els dos equips. Els nostres petits van sortir molts motivats i amb una bona defensa i ràpids contraatacs van obrir una bona diferencia en el primer període, que a poc a poc van anar augmentant durant el partit. El Vallfogona a pesar de la diferencia en el marcador, va lluitar i intentar contrarestar el joc local durant tot el partit.

Sedis Estacions Valentí 72-65 Torrons Vicens Força Lleida Mini D

Partit molt igualat el disputat en la Seu d’Urgell. Els dos equips van lluitar i intentar en tot moment fer bé les coses. El Sedis des d’un primer moment es va posar per davant al marcador, però sense anar-se de molt i la lluita del Força va aconseguir reduir la diferencia i començar l’últim període amb una diferència de 9 punts en contra, però l’equip local va fer un bon útil període i va aconseguir la victòria.

Torrons Vicens Força Lleida Mini B 95-75 CB Castellet

Bon partit el que vam poder viure al pavelló Agnès G.regori entre Torrons Vicens Força Lleida Mini B i CB Castellet
El partit va començar amb domini local, que agafava els primers avantatges en els primers períodes gràcies a la seva intensitat defensiva, que permetia recuperar moltes pilotes i aconseguir molts contraatacs, però les individualitats del Castellet aconseguien capgirar el marcador en el 2n i 3r període. Però els Lleidatans, van fer una passa endavant en la segona part i van passar a dominar el joc, d’aquesta manera tornava a agafar distància en el marcador. Bon partit dels dos equips que continuen millorant i creixent

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA Mini A 89- 67 SANT QUIRZE BASQUET CLUB

El Mini “A” va superar a un bon Sant Quirze en un partit amb molts alts i baixos. En els primers 4 períodes els locals van imposar-se gràcies a un bon ritme d’atac i a un molt encerta segon quart.
En els darrers 4 següents períodes, però, els visitants van mostrar-se molt combatius i van ser capaços d’endur-se 2 dels 4 períodes gràcies a un major control del rebot i un millor treball defensiu que va dificultar en major mesura els atacs del Força Lleida.

Torrons Vicens Força Lleida pre-infantil 68- 62 CBT ABSALLE

Victòria del Torrons Vicens Força Lleida en un partit amb dues parts molt diferenciades. Superioritat dels ilerdencs en la primera part, especialment en el segon període, quan gràcies a una bona feina defensiva, el Força Lleida aconseguia recuperar pilotes i llançar ràpids contraatacs que li van permetre obrir diferències importants en el marcador (41-25 al descans).
En la segona part, el CB Tarragona va prendre el comandament del partit, va mostrar molt bon criteri en les seves accions ofensives i va malbaratar intensitat en defensa, la qual cosa li va permetre anar reduint el desavantatge fins al 60-56 mancant 4 minuts per a finalitzar el partit.
En aquest moment, el Força Lleida va mantenir la calma, i amb diversos bons atacs i encert en el tir, va ser capaç d’emportar-se el triomf en aquest final ajustat (68-62 final).

Torrons Vicens Força Lleida infantil B 60 – 9 CB Tremp

Partit molt correcte i seriós dels lleidatans en el que, des de l’inici, els lleidatans van jugar a un bon nivell d’intensitat, corrent la pista i sent agressius en defensa. El Tremp va competir durant tot el partit però es va veure superat pels lleidatans.

SESE 92-70 Torrons Vicens Força Lleida infantil A

El partit va començar amb domini visitant gràcies a una pressió molt efectiva i molt d’encert en el llançament. Però a partir del minut 6 de partit, els locals van incrementar la seva intensitat i van millorar les seves prestacions ofensives. Els visitant van aguantar el ritme anotador fins a la meitat del segon període on els jugadors del SESE obrien la primera escletxa en el marcador.
En la segona meitat va continuar la mateixa dinàmica, en un partit amb moltes possessions els locals es sentien còmodes i amb molt d’encert continuaven augmentant l’avantatja davant d’un Torrons Vicens Força Lleida que li va faltar més duresa defensiva, i que si vol competir contra equips d’aquest nivell haurà de millorar.

Torrons Vicens Força Lleida Cadet 1r any 89 – 65 Mas de Sant Lleí CBVV Negre

Una sortida de partit apàtica dels locals va suposar un parcial de 2-10 en els primers set minuts de partit a favor d’un Vilanova que va venir amb tan sols sis jugadors i que va plantejar 40 minuts de defensa zonal. Una mica d’encert al final del primer quart, va reduir les distàncies a tres punts. El segon quart va ser bo en l’àmbit ofensiu, però molt dolent en l’àmbit defensiu i al descans, dominaven els lleidatans només per quatre (42-38) davant un equip que dominava el ritme del partit. El tercer quart, que es va fer etern degut a les contínues interrupcions, va resultar ser una prolongació del segon i no va ser fins al darrer quart on els lleidatans van complir en defensa, eixamplant així, les diferències en el marcador.

CE Laietà 55 – 81 Torrons Vicens Força Lleida Cadet Inter

Triomf del Cadet A del Força Lleida a la pista del CE Laietà per 55 a 81. Els lleidatans van fer un bon inici en defensa, amb una bona pressió a tota pista, i amb un alt ritme ofensiu. El domini del rebot defensiu i les bones seleccions de tir en atac obrien cada cop més marge entre els dos equips.
A l’inici del 3r quart hi va haver una reacció local a la qual es van saber sobreposar els jugadors del Força Lleida des de la defensa i la paciència en atac contra zona. El darrer parcial els visitants van seguir sòlids darrer per augmentar la diferència fins al final.

Torrons Vicens Força Lleida Júnior 1r any 68 – 73 UE Gaudí-Holmes Place B

El força Lleida va perdre aquest diumenge per 68-73 davant EL Gaudí, equip que en la primera volta ens havia superat per més de 30 punts.
L’inici de partit va ser molt favorable a l’equip local, jugant a un alt ritme i així aconseguint cistelles senzilles, per altra banda, al segon període les nombroses interrupcions a causa de les faltes va fer que el ritme disminuís, i per tant perjudiqués el nostre joc.
En la represa, vam tornar a calcar l’inici de partit, ficant pel mig un avantatge, que a causa dels tirs lliures, equip visitant va llançar fins a 17 tirs lliures més, va fer que s’emportessin un ajustat partit.

Torrons Vicens Força Lleida Júnior A 64 – 61 U.E. Gaudí Holmes Place A

El Torrons Vicens Força Lleida va aconseguir la victòria i l’average amb un gran competidor, el Gaudí, líder del grup.
La mala sortida dels lleidatans, compartint poc la pilota, cometen errors defensius i jugant amb més nervis que concentració, va fer que el Gaudí es sentís còmode a pista gràcies també al seu nivell competitiu. D’aquesta forma la primera part seria pels barcelonins amb un 26 – 34 en el marcador.
A la represa els locals van sortir esperonats dels vestidors i ràpidament van tornar a igualar el partit. Per la seva part el Gaudí es va veure superat però no va perdre mai la cara al partit, demostrant lo bé que competeix aquest equip.
Al final, a cara o creu però amb un Força Lleida més consistent, el partit va caure de costat lleidatà aconseguint una soferta victòria davant d’un gran rival.