Cròniques de la base | Gener 18-19

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI D 95 – 64 PEÑA FRAGATINA

Festival ofensiu el presenciat durant el partit, amb un marcador molt alt i on va primar l’atac a la defensa. A pesar de la diferencia en el marcador, la majoria dels quarts van ser igualats i van fer que els dos equips juguessin a tope. Hem de millorar la defensa, perquè no cada dia podrem ficar 95 punts.

BC MORABANC ANDORRA GROC 67 – 75 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI C

Partit on els visitants van estar gairebé tot el partit amb una actitud destacable pel fet que van estar molt lluitadors i de cada vegada són més agressius en defensa, fet important, ja que es veu la millora que estan tenint els nens respecte a actitud. Tot i això algun quart hi va haver desconnexions actitudinals que van ajustar el marcador final. En definitiva, el camí a seguir és el d’augmentar ritme i intensitat, també als entrenaments, per tal d’anar millorant més ràpidament.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI B 68-45 PAIDOS SANT FRUITOS

Bon partit el que vam poder viure al pavelló Agnès gregori entre TV Força Lleida B i Paidos Sant Fruitós.
El partit va començar amb domini local, que agafava els primers avantatges en els primers períodes gràcies a la seva intensitat defensiva, que permetia recuperar moltes pilotes i aconseguir molts contraatacs, aquesta avantatja es va anar ampliant període a període tot i l’esforç de l’equip visitant que mai va perdre la cara al partit. Al final, victòria local en l’inici de la segona fase en la lliga de Barcelona
B1 que serà molt productiva per tots dos equips.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI A 76 – 60 BOET MATARÓ

El Mini “A” va iniciar la segona fase de la competició amb una victòria davant el Boet Mataró.
Els locals van mostrar-se molt enèrgics i concentrats en l’inici del partit, on en uns molt bons 3 primers períodes eren capaços d’obrir una petita escletxa en el marcador.
El Boet, però, va saber reaccionar gràcies a un millor control del rebot en el 4t període. S’arribava, doncs, al descans amb els dos equips on les distàncies en el marcador i en el joc eren mínimes.
En la represa, el Força Lleida va córrer ràpids contraatacs i va augmentar el to defensiu, ampliant d’aquesta manera l’avantatge. Els darrers dos períodes, tot i l’esforç d’un bon Boet, els locals van saber controlar els darrers instants per endur-se la victòria

A. B. EL VENDRELL 56 – 108 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PRE INFANTIL 1

Clara victòria del Torrons Vicens Força Lleida en la seva visita a l’A. B. el Vendrell, en un partit que va quedar ja pràcticament resolt en el primer quart, quan els ilerdencs van obrir les primeres diferències importants en el marcador, fruit de la seva bona intensitat defensiva i ràpids contraatacs (13-31 en el minut 10).
En els dos següents períodes, es va mantenir la mateixa tònica, amb un Força Lleida exhibint un molt bon nivell defensiu, la qual cosa li permetia continuar augmentant el seu avantatge en el marcador (26-88 mancant 10 minuts per a finalitzar el partit).
Encara així, el Vendrell mai va abaixar els braços i va realitzar un magnífic últim període en el qual es va donar un marcador parcial de 30-20 que va retallar les diferències fins al definitiu 56-108.

BARBERIA ALBERT C.B. BELLPUIG 39 -89 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA INFANTIL B

Partit molt correcte del Torrons Vicens Força Lleida.
Cal destacar la bona circulació de pilota i, alhora, l’agressivitat de cara a cistella
amb i sense pilota. A més els lleidatans van córrer molt bé la pista aconseguint cistelles fàcils al contraatac.
Defensivament, tot i no estar malament del tot, l’equip podria haver estat molt millor, ja que es va deixar superar en algun 1 c 1 fàcil i també algun moment de no bloquejar el rebot.
Amb aquest partit acaba la primera volta de la lliga.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA INFANTIL PREFERENT 65-75 CB TARRAGONA

Partit per decidir qui jugarà en la segona fase a Preferent A o a Preferent B el que es disputava al pavelló municipal de Santa Coloma de Queralt.
Els jugadors lleidatans van començar amb molt de ritme i encert en el tir de 3 punts, això feia que les primers avantatges fossin pels homes de negre que van arribar a tenir fins a 8 punts d’avantatge. Però quan l’encert disminuïa, els Tarragonins amb més físic, imposaven el seu domini sota el cèrcol. En el segon període els visitants van aconseguir capgirar el marcador i començar a anar per davant en l’electrònic.
Tot i això, els lleidatans, molt endollats durant tot el partit i amb molt d’encert, no perdien mai la cara al partit i quan faltaven 4 minuts es va situar a 6 punts, però no van poder amb el domini Tarragoní que jugarà a preferent A en la segona fase, una categoria que s’adapta millor a les seves característiques.

FORÇA LLEIDA CADET INTER 53 – 83 DIAGONAL MAR

El Cadet A del Força Lleida inicia la 2a volta davant el 2n classificat, el Diagonal Mar, i després d’un partit força igualat durant 30 minuts, els locals cauen per 53 a 83.
La primera meitat fou molt igualada. Els visitants sempre manaven al marcador per poc, però a estones el Força Lleida va imposar el seu alt ritme ofensiu, però amb un baix encert que permetia als barcelonins anar guanyant 30 a 35 al descans.
L’inici del 3r període era esperançador, ja que amb 3 triples els lleidatans es ficaven a 2 punts i amb opcions de competir el partit. Les posteriors precipitacions en atac i un mal balanç defensiu feien que el conjunt visitant anotés amb facilitat i endossés un parcial de 0-23 que resultaria definitiu. En els darrers 10 minuts, ja en una altra tensió de partit, els locals recuperaven bones sensacions defensives per acabar amb les millors sensacions possibles.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA JUNIOR 1R ANY 71 – 65 C.E LAIETA

Treballada victòria per part del Força Lleida davant un combatiu Laietà que en cap moment del partit va abaixar els braços. Destacar que en aquest matx tots els jugadors del Força Lleida van encistellar.
El partit es va caracteritzar per tenir un ritme lent de joc, amb nombroses interrupcions a causa de la gran quantitat de faltes xiulades i amb els consegüents tirs lliures. Ritme de joc que no va afavorir en cap moment al joc dels locals.
Finalment amb molta paciència i esforç vam aconseguir endur-nos el partit que ens referma a la 5a posició de la taula.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA JUNIOR INTER 99 – 51 C.E. MARISTES MONTSERRAT

Victòria del júnior interterritorial del Força Lleida davant el Maristes.

Tot i l’intercanvi de cistelles inicial i un mal moment defensiu en el segon quart del partit, els de negre van dominar tot el partit, amb un bàsquet alegre i ràpid, buscant i trobant bones situacions ràpides de cara a cistella que donaven un gran encert amb 52 punts al descans i 99 en el còmput del partit.

A l’últim quart el partit es va embrutar, però els locals no van perdre la concentració i van continuar jugant fins al final del mateix, amb un bon bàsquet combinatiu i atacant amb certa facilitat les defenses alternatives proposades pel rival.