Cròniques de la Base | Març 7-8

Torrons Vicens Força Lleida Pre-Mini C 34 – 70 Club Bàsquet Seròs

Segon partit de l’escola a la lliga Pre-mini Masculí C contra Seròs. Els jugadors del Força Lleida, van sortir molt connectats i intensos al partit, essent conscients de la superioritat física del rival i del esforç que havien de fer per competir el partit. L’agressivitat i la lluita per cada pilota van caracteritzar el joc dels locals, que a diferència del anterior partit contra el rival, van poder mostrar durant tot el partit i els va portar a no deixar-se anar i plantar cara al rival.

Durant tot el partit els dos equips van donar el seu 100%, resultant en una jornada en que tots els presents van gaudir d’un bon matí de bàsquet.

English With John CB Balaguer Grana 64 – 14 Torrons Vicens Força Lleida Pre-Mini B

L’equip lleidatà va començar jugant molt bé els dos primers quarts. En defensa cadascú va assumir la seva responsabilitat individual, i amb agressivitat i ganes van estar molt correctes i sòlids al darrere. En atac, van poder progressar, amb bones accions individuals, corrent al contraatac i jugant en equip. Després, els balaguerins van anar a un ritme superior als lleidatans, que es van veure superats per un ritme tan alt. Tot i això, els visitants no van baixar els braços i van seguir lluitant cada minut, amb bones accions individuals ofensives i defensives. Tot i que el Balaguer seguia anotant amb facilitat després de molt bons contraatacs, als últims quarts, els jugadors del Força Lleida van jugar més ordenats i van poder gaudir de moltes bones accions de joc ofensiu. Partit molt gaudit pels jugadors lleidatans, que cada dia competeixen millor… i per damunt de tot, son conscients que el més important és passar-s’ho bé, i millorar individualment i com a equip!

Torrons Vicens Força Lleida Mini D 81 – 60 CB. Borges Garrigues

Partit molt igualat fins al tercer quart (31-31) però en el quart, l’equip local va fer una bona defensa i va agafar una diferencia de 10 punts que va mantindre fins al 7è quart. En l’últim quart un altre parcial de 16-6 va donar la diferencia final de 21 punts.

Més que el resultat, lo millor del partit es la millora de l’equip els últims partits i sobre tot la confiança que agafen tots els jugadors poc a poc.

Torrons Vicens Força Lleida Mini C 69 – 64 CN Tarrega Blau

Partit complicat on els locals van anar de menys a més a mesura que va anar avançant el partit, mentre que els visitants van sortir amb moltes ganes i molt més concentrats que els locals. Tot i així, els locals en algun període van estar una mica més encertats que els visitants, i va ser el que els va permetre acabar guanyant. Toca seguir treballant i sempre al 100% ja que si no és així, no millorem, i en molts moments del partit no hi vàrem estar.

CB Artés 66 – 52 Torrons Vicens Força Lleida Mini B

Partit molt igualat entre CB Artés i Torrons Vicens Força Lleida, els jugadors lleidatans van començar més ficats en el partit, en la primera part. Però els jugadors de l’Artés va incrementar notablement la seva intensitat en la segona part i van capgirar el marcador, on un equip visitant molt cansat no podia contrarestar tot i l’esforç, la superioritat física local que es va imposar ens els darrers períodes.

Torrons Vicens Força Lleida Pre-Infantil 84 – 78 Sese B

Victoria del Torrons Vicens Força Lleida en un encuentro tremendamente igualado en el que hubo de disputarse una prórroga para dilucidar el ganador, al llegarse al final de los 40 minutos reglamentarios con empate a 71 puntos.

Inicio de partido de claro color visitante, en un primer periodo en el que el Sese impuso su gran nivel defensivo y abrió las primeras diferencias importantes en el marcador (12-20). En cambio, en el segundo cuarto, tuvo lugar una excelente reacción del Força Lleida que le permitió dar la vuelta al resultado e irse al descanso con 3 puntos de ventaja (33-30). La segunda parte estuvo presidida por una enorme igualdad, que acabó llevando el partido a 5 minutos extra, en los que el Torrons Vicens Força Lleida fue capaz de jugar mejor sus opciones y llevarse el triunfo ante un Sese que dio una excelente imagen de lucha y esfuerzo.

Tgn Bàsquet 07A 70 – 49 Torrons Vicens Força Lleida Pre-Infantil

Clara derrota del Torrons Vicens Força Lleida en su visita a la difícil pista del TGN, en un partido marcado por la superioridad física de los tarraconeneses, que les permitió a lo largo de todo el partido y especialmente en el último cuarto definitivo, imponer un excelente nivel defensivo. Primera parte de claro dominio de TGN, que con buenas defensas y rápidos contraataques, logró abrir una importante brecha de 10 puntos a su favor en el descanso (35-25). A pesar de todo, el Força Lleida nunca bajó los brazos y fue capaz de igualar el partido (44-41) tras un buen tercer periodo. En el último cuarto, el TGN fue netamente superior, exhibió una magnífica defensa y logró llevarse el triunfo con autoridad (70-49 definitivo).

Club Bàsquet Seròs 58 – 67 Torrons Vicens Força Lleida Infantil Provicinal

Partit molt competit el que es va veure al pavelló del Seròs que es va saldar amb victòria dels de la capital del Segrià. El partit va ser molt igualat durant la major part del temps i cap dels dos equips va poder marxar en el marcador de més de 8 punts durant 30 minuts. Els nervis dels visitants, que els hi costa molt jugar amb contactes, van fer que es cometessin moltes errades que els locals aprofitaven per anotar.

Al tercer període, els visitants van aconseguir una bona ratxa d’anotació, joc i tranquil·litat, que els va fer superar la barrera dels 10 punts de diferència i finalment el marcador va ser de 58 a 67.

Torrons Vicens Força Lleida Infantil Preferent 71 – 52 CB Granollers Esm Projectes Eng.

El partit va començar amb intercanvi de cistelles, però ràpidament els locals van començar adominar a través d’una sòlida defensa, que permetia córrer als lleidatans, d’aquesta manera s’arribava a la mitja part amb una renta d’onze punts.

Durant el 3r període es va veure la millor versió del Força Lleida, on van aconseguir combinar molt bones defenses amb ràpids contraatacs i amb molt d’encert, això va permetre ampliar la diferencia notablement. En el darrer període el Granollers, que no va baixar els braços va competir fins al final i va aconseguir retallar diferències fins als 21 punts.

Corial Sport CB Grup Barna 2 64 – 71 Torrons Vicens Força Lleida Cadet 1r Any

Primera part on els atacs van predominar sobre les defenses i on el major encert exterior dels lleidatans, va permetre que dominessin el marcador al descans 37-43. Els millors minuts dels visitants van arribar just a l’inici del tercer quart i es van mantenir durant set minuts del mateix, on un parcial de 6-16 va establir una màxima diferència de 16 punts. Els barcelonins, que encara opten quedar entre els sis primers i que aquest partit era clau pels seus interessos, van col·lapsar totalment l’atac dels visitants i van passar a dominar el partit durant els últims tres minuts d’aquest tercer quart, col·locant-se un altre vegada a sis punts de diferència, gràcies a un parcial de 10-0. A l’últim període va ser clau la defensa dels lleidatans, que els hi va permetre anotar alguna cistella fàcil al contraatac enfront les dificultats que la defensa zonal dels locals els hi suposava. Victòria treballada i de mèrit, davant un equip que va demostrar ser molt competitiu.

Sese A 80 – 63 Torrons Vicens Força Lleida Cadet Inter.

El Cadet A del Força Lleida cau per 80 a 63 a la pista del líder invicte de la lliga, el SESE. El partit començava força igualat, amb els dos equips buscant ràpides transicions en atac. Els locals imposaven la seva superioritat física al 2n quart, castigant en el rebot ofensiu als lleidatans.

En la 2a part, els lleidatans van començar millor, més actius en defensa i amb bona circulació de pilota en atac que els ficava de ple en el partit. En el darrer parcial els locals van fer valdre la seva superioritat per eixamplar l’avantatge i arribar a un final de partit sense opcions pels de Lleida. Bona imatge dels jugadors del Força Lleida competint els 40 minuts, seguim donant passos endavant.

BQ Manyanet Molins Vitaldent 63 – 72 Torrons Vicens Força Lleida Junior 1r Any

Important victòria de cara a classificar-nos per la fase final envers l’equip en que ens trobàvem empatats en la classificació.

Destacar l’immens esforç que va dur a terme l’equip per endur-se el partit en una pista molt complicada. L’equip rival va plantejar innumerables trampes defensives durant el partit que vam saber resoldre de manera eficaç durant el partit.

En la represa de la primera part, vam aconseguir disminuir els guarismes ofensius dels nois de Molins i ja al final del tercer període el partit estava resolt a favor nostre.

BC Morabanc Andorra A 42 – 96 Torrons Vicens Força Lleida Junior Inter.

Partit fred el que es va viure al pavelló Joan Alay, als dos equips els hi va costar molt començar a jugar amb cert ritme i això es va traduir en moltes imprecisions en el joc i falta d’intensitat tant ofensiva com defensiva.

Els lleidatans però van demostrar la seva superioritat tècnica i atlètica a mesura que va anar passant el partit, obrint escletxa poc a poc en el marcador a base de un bon joc combinatiu, control del rebot i transicions ràpides, una tímida reacció de l’Andorra es va tallar amb temps mort i sortida en tromba lleidatana. Al final 42 – 96, l’equip descansa la setmana que ve i juga l’última jornada d’aquí dos amb la classificació per al grup de dalt de la categoria sota el braç

Resultats cistella petita

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24