Bàsquet Girona U14 Vermell 84 – 69 Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí

Novena jornada de la segona volta i derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit on hi ha hagut alts i baixos per part dels dos equips durant els 3 primers quarts i on l’equip local ha aprofitat uns bons minuts ofensius en l’últim quart per a obrir diferència, la qual ha sabut mantenir fins al final.
Una primera part, on hi ha hagut un quart per a cada equip, en uns primers minuts va haver-hi igualtat entre els dos equips, però en el tram final del primer quart els locals amb un millor encert de cara a canastra i millor en el rebot aconseguien obrir una diferència. Malgrat això, en el segon quart el Nayox CBF Lleida reaccionava pujant el nivell defensiu i compartint millor la pilota que li proporcionava accions còmodes de cara a canastra. Tot això cap a que els visitants arribessin al descans perdent de 5 punts.
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida continuava amb la mateixa dinàmica desplegada en el segon quart el que li proporcionava donar-li la volta al marcador i arribar a tenir 4-5 punts a favor. Però, en l’últim quart, els gironins amb un millor encert a canastra i control del rebot li donaven la volta al marcador i aconseguien una diferència important. Malgrat això, els locals han continuat lluitant fins al final. Al final, derrota per 84 a 69.