C.B. Cervera Mòbel Linea 59 – 81 Nayox CBF Lleida Júnior Territorial Fem

El Junior territorial femení va iniciar el 2022 amb una victòria a domicili en la visita a la pista del Cervera Mobel Línia , en un partit marcat per la COVID amb la presència de només 8 jugadores per part del Nayox CBF Lleida
Tot i el resultat final, el partit va ser força igualat en el seu començament, amb un intercanvi molt alt de cistelles on la defensa va passar a un segon terme, arribant a un igualat 20-19 al final del primer quart favorable per les locals.
A partir del segon quart el Nayox CBF Lleida va començar a millorar l’aspecte defensiu recuperant pilotes i propiciant joc en transició i contraatacs, s’arribava al descans amb un 27-46.
En la represa el Nayox CBF Lleida es va relaxar i va fer que el Cervera escurcés la diferència fins als 13 punts, ofegant la sortida de pilota de les visitants després de cistella.
En l’últim quart el Nayox CBF Lleida va tornar a posar-se les millorant la defensa fins a arribar al marcador final de 59-81,
Victòria doble si tenim en compte que la COVID no ens ha aturat de disputar aquest partit, toca seguir endavant amb la setmana que ve a la pista del Pardinyes.