C.B. Granollers 58 – 60 Nayox CBF Lleida Cadet Masculí Preferent

El NAYOX CBFLLEIDA va poder endur-se la victòria en un partit molt igualat i que va tenir moments de clar domini visitant i altres en què els lleidatans van saber imposar-se clarament en el joc i també en el marcador.
La primera part va ser competida, però els locals van estar més inspirats de cara a cistella, i això els va permetre anar al descans guanyant per 12 punts. Però afortunadament pels lleidatans, el seu millor moment va arribar el tercer quart, moment que van saber dominar el seu rival en totes les facetes del joc. El marcador en aquest parcial ho va dir tot: 9-22.
Però l’equip local va saber trobar resposta en el darrer quart i el partit va acabar sent un intercanvi d’accions i de petits avantatges en el marcador que s’anaven alternant entre els locals i els visitants.
Al final i sobretot fruit de l’encert des de la línia dels tirs lliures i de les segones opcions de rebot ofensiu, la victòria va poder anar cap a Lleida.