C.B. Pardinyes 44 – 41 Nayox CBF Lleida Júnior Terr Femení

EL Nayox CBF Lleida va caure a la pista del CB Pardinyes en un mal partit des de ben iniciat el mateix, on hi va arribar a succeir fins a 13 alternances de marcador
El partit va començar amb un gran desencert per part dels dos equips, on van predominar les precipitacions i les pèrdues de pilota.
El segon quart van dominar les locals de principi a fi posant més intensitat que el Nayox CBF Lleida, s’arribava al descans amb un 23-19
L’inici del 3r quart va ser calcat als dos primers amb un Nayox CBF Lleida desconegut tant en atac com en defensa, no va ser fins al final del 3er quart que el NAyox CBF Lleida va capgirar el marcador fruit d’una bona defensa.
Tot i que l’equip va reaccionar, els petits detalls i una mala defensa als moments clau va donar la victòria al CB Pardinyes.