C.B. Torrefarrera 26 – 73 NAYOX CBF Lleida Júnior Territorial Femení

El Junior territorial femení va guanyar a domicili a la pista del CB Torrefarrera, en un partit amb molt desencert al principi, però que va saber imposar-se al rival a partir del segon quart
El partit va començar força igualat, predominant el desencert en els llançaments i amb moltes situacions de lluita per la pilota acabant amb un igualat 09-10 al marcador en el primer quart.
A partir del segon el Nayox CBF Lleida va començar a millorar el percentatge de tirs i millorar també la seva defensa feta que el va fer arribar al descans amb un 19-36.
En la represa va mantenir el nivell ofensiu combinant un bon percentatge de tirs exteriors i cistelles en transició fruit en part a una major intensitat defensiva durant el tercer quart.
En l’últim quart va ser calcat al tercer i el junior femení territorial on va predominar el joc en transició i on els duels individuals va saber treure’n profit i certificar la victòria tancant l’any amb una victòria.
El junior territorial tanca el 2021 amb una victòria i tornarà el 15 de gener del 2022 contra la Mollerussa