C.B. Vilanova del Vallés 89 – 73 Nayox CBF Lleida Júnior 1r any Masculí

El partit ha començat amb intercanvi de cistelles que afavoria a l’equip visitant, però els lleidatans van incrementar la seva intensitat defensiva i amb un parcial de 12-0 abans de finalitzar el 1r període, aconseguia les primeres diferències. Diferència que en el segon període es va incrementar progressivament fins als 11 punts a la mitja part.
Però l’equip del Vallés va dominar el 3r període gràcies a la seva verticalitat ofensiva i a les errades defensives de l’equip local, això va permetre ficar-se a 4 punts quan falten 5 minuts per finalitzar el partit. Així i tot en aquell moment es va veure la millor versió de l’equip del CBF Lleida que amb solidesa en el rebot i amb un punt més de tranquil·litat en atac va assolir un parcial els últims 5 minuts de 23-11 que va sentenciar el partit.