La Salle Manresa A 100 – 51 Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí

Partit corresponent a la 16a jornada de la lliga en la categoria infantil interterritorial i derrota clara del Nayox CBF Lleida en la, en un partit marcat per la superioritat per part dels manresans que van dominar facis del salt inicial i que van anar incrementant la diferència fins als 50 punts finals.
Primera part dominada pels locals, en la qual el Nayox CBF Lleida va ser de més a menys, on va començar amb bona intensitat defensiva i que va venir acompanyada de bones transicions ofensives a través del moviment de pilota. Malgrat tot això, els locals van començar a millorar en el seu encert a canastra i en defensa i van començar a incrementar la diferència en el marcador fins a arribar amb 24 punts favorables al descans. En la segona meitat, els manresans sortien més actius en defensa que els visitants i incrementant encara més la diferència. L’últim quart, el Nayox CBF Lleida tornava als primers minuts del partit i es veia una millora en atac, on compartien la pilota i eren més verticals a canastra. Al final, victòria per als manresans per 100 a 51.