Mataró Parc Boet Maresme 69 – 65 Nayox CBF Lleida Infantil Preferent Masculí

Ajustada derrota del Nayox CBF Lleida en l’antepenúltim partit de la segona fase de la lliga infantil preferent. L’equip ilerdenc va tenir una deficient posada en escena que unida a l’alta intensitat i bon joc de l’equip local, va fer que s’obrissin les primeres diferències en el primer període (22-14 Minut 10).
A poc a poc, el Nayox CBF Lleida va anar reduint la distància, demostrant un alt nivell de joc en atac i pujant la seva intensitat defensiva, per a aconseguir donar totalment la volta al marcador a meitat del tercer quart (39-42 en el minut 25).
A partir d’aquí, partit enormement emocionant i molt ben jugat `per tots dos equips, que no es va decidir fins als instants finals en favor dels locals amb el 69-65 definitiu. Neteja