Mataró Parc Maresme BOET1 70 – 59 Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí

En l’última jornada de la lliga i de la temporada, ha finalitzat amb derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per un mal inici dels visitants arran de les pèrdues de pilotes a causa de la pressió defensiva local, que ha aprofitat per a obrir una diferència, la qual ha estat definitiva malgrat la bona segona parteix visitant.
Una primera part, on un bon inici dels locals a causa del seu millor encert de cara a canastra respecte al seu rival. Però, amb el pas dels minuts, els de Mataró van anar incrementant el seu nivell defensiu, a partir, d’una pressió defensiva que va provocar algunes pèrdues i imprecisions en l’atac visitant, encara que en diverses ocasions aquests l’han pogut superar però ha faltat encert a canastra. Arran d’això, al descans el marcador era de 45-27. En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida va mostrar una millora en el seu atac realitzant bones accions ofensives arran de compartir millor la pilota i alhora va pujar el seu nivell defensiu dificultant l’atac local la qual cosa provocava que la diferència s’acabés reduint fins al final. Al final, derrota per 70 a 59.