Nayox CBF Lleida Infantil Inter Masculí 64 – 59 B.C. Morabanc Andorra Vermell

Quarta jornada de la segona volta i tercera victòria consecutiva del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per la igualtat durant la segona part, ja que durant la primera part hi ha hagut un quart per a cada equip, i que s’ha acabat decidint a favor dels locals.
Primera part on el Nayox CBF Lleida li ha costat arrencar en el partit tant en defensa com en atac, i que ha estat aprofitat pels andorrans que han obert una petita diferència durant el primer quart. Encara que amb el pas dels minuts, els locals han anat incrementant el seu nivell defensiu i la seva millora en atac a l’hora de jugar més en equip i ser més verticals cap a canastra. Tot això ha fet que el Nayox CBF Lleida aconseguís anar-se al descans per davant en el marcador (35-32). En la segona meitat, el partit ha continuat la mateixa tònica mostrada durant el segon quart, a pesar que la diferència no ha arribat a superar els 4-5 punts a favor del Nayox CBF Lleida. En el tram final, els andorrans aconseguien igualar el marcador, i provocava que el partit es decidís en els últims minuts, on els locals han estat més encertats de cara a canastra i aconseguien emportar-se la victòria per 64 a 59