Nayox CBF Lleida Cadet 1r any Femení 60 – 55 CBF Cerdanyola

Partit inaugural de la segona fase on ens visitava el CBF Cerdanyola, rival que ens acompanya de la primera fase, el qual ja havíem guanyat els 2 partits anteriors. Afrontàvem el partit amb dues baixes i dues jugadores que tornaven de lesió; tot i això, veníem en bona dinàmica d’entrenaments i de partits.
L’inici de partit va ser de tanteig entre els dos equips, però una embranzida en la meitat del quart vam aconseguir acabar el quart amb un +6 en el marcador.
El segon quart el Cerdanyola va començar a pressionar molt bé i a recuperar pilotes en zona alta i anotar amb facilitat obtenint un increïble parcial de 0-16, acabant el parcial del quart amb un 7-27 que deixava a les locals molt tocades.
Les lleidatanes havien de tornar a la seva essència, la qual era pressionar alt i atacar amb molta verticalitat i rapidesa, el parcial d’entrada va ser molt positiu: 9-0 el qual que ens permetia apropar-nos en el marcador a -7. El quart va seguir amb la dinàmica del primer quart de tempteig entre els dos, però decantant-se pel CBF Lleida, deixant el quart amb un 45-47 en el marcador.
L’últim quart va estar molt igualat en tot moment, gràcies a l’encert d’ambdós equips. Això no obstant el final es va decidir a la zona de tirs lliures, on les locals van tenir més encert.
Victòria que ens situa amb 1-0 al caseller, el qual ens permet continuar creient en el nostre joc i d’aquí créixer amb ell. Ara toca seguir amb la dinàmica positiva. Setmana vinent visitem al rival més fort del grup U.E. Mataró on esperem ensenyar una bona cara del nostre joc.