Nayox CBF Lleida Cadet Masculí Interterritorial 68 – 57 C.B. Pardinyes

El segon derbi entre els dos equips de Lleida se’l van tornar a emportar els locals en un partit competit on el domini del rebot i el joc en transició del CBF Lleida va ser diferencial.
El primer quart va començar sent un partit ràpid on els locals es van posar ràpidament 7-0 per davant, sent igualats pels visitants ràpidament apropant-se a un 10-9. Va ser un quart ple d’errors en el llançament per part dels dos equips.
En el segon quart, el Lleida va pujar el nivell defensiu, cosa que li va permetre sumar fàcilment en transició i deixar a Pardinyes amb només 6 punts anotats en el quart, permetent marxar a la mitja part amb un bon coixí d’avantatge (31-16).
A la sortida del 3r quart, els dos equips van estar més encertats de cara a cistella, on els locals agafarien l’avantatge més gran del partit arribant a guanyar de 24 punts (56-32).
En l’últim quart, amb un joc molt travat, el Pardinyes va començar a pressionar tot el camp, cosa que els locals no van saber gestionar, cosa que provocava tirs forçats i pèrdues, que els visitants van aprofitar per escurçar les distàncies al marcador.