Nayox CBF Lleida Infantil Inter Masc 52 – 85 Mataró Parc Maresme Boet 1

La 13a jornada de la lliga, última de la primera volta, ha finalitzat amb derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial masculí, en un partit marcat per les pèrdues de pilotes per part dels locals a partir de precipitacions a causa de la pressió defensiva visitant, que ha aprofitat per a anar obrint diferència, la qual ha sabut mantenir i fins i tot ampliar fins al final.

Una primera part, on els instants inicials van ser igualats, fins i tot els locals van començar amb millor encert de cara a canastra respecte al seu rival. Però, amb el pas dels minuts, els de Mataró van anar incrementant el seu nivell defensiu, a partir, d’una pressió defensiva que va provocar pèrdues i imprecisions en l’atac local. Arran d’això, els visitants van començar a prendre distància en el marcador fins a arribar al descans amb un marcador de 24-48. En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida va mostrar una millora en el seu atac realitzant bones accions ofensives arran de compartir millor la pilota, encara que els jugadors del Mataró van seguir amb el mateix encert de cara a canastra, la qual cosa provocava que la diferència es mantingués i fins i tot s’incrementés. Al final, derrota per 52 a 85