Nayox CBF Lleida Infantil Inter Masculí 74 – 59 Diagonal Mar Front Marítim Negre

Segona jornada de la segona volta i segona victòria consecutiva del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit on ha costat entrar en tots els aspectes del joc, especialment, en intensitat defensiva i que fins a l’últim quart no ha estat capaç de trencar el partit i emportar-se la victòria.
Primera part on el Nayox CBF Lleida ha estat poc intens en defensa i erràtic en atac enfront d’un equip visitant amb més ganes i més actitud en defensa, que ha fet que arribessin a tenir una màxima diferència de 13 punts al seu favor en el segon quart. Malgrat això, una reacció abans d’anar-se al descans, ha fet que s’anessin els locals només van perdre de 2 punts (36-38). En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida, en el tercer quart, li continuava costant però es veia una millora en defensa encara que en atac seguia amb problemes d’encert, amb tot això s’entrava en l’últim quart amb un punt a favor dels visitants. En l’últim quart, es veia clarament un canvi en el Nayox CBF Lleida, tant en defensa com en atac, i provocava recuperacions de pilotes que venien acompanyades d’accions còmodes en atac. Tot això, feia que els locals, amb millor actitud en defensa, fossin capaces d’anar incrementant la diferència al seu favor i emportar-se la victòria.