NAYOX CBF LLeida Infantil Interterritorial Masculí 36 – 51 Bàsquet Girona U14 Vermell

Novena jornada de la lliga i derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit on l’equip visitant ha aprofitat uns bons minuts ofensius en la primera part per a obrir diferència, la qual ha sabut mantenir i fins i tot ampliar fins al final.
Una primera part, on els jugadors gironins han tingut un millor encert de cara a canastra, ja sigui a través de contraatacs o situacions de 1c1, davant un Nayox CBF Lleida que tenia una bona actitud defensiva però que no venia acompanyada d’un encert en atac. Tot això cap a que els visitants comencessin obrir una bretxa en el marcador al voltant els 10-12 punts a favor, la qual es mantenia fins a arribar al descans.
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida continuava amb la bona actitud en defensa i en alguns trams d’aquesta segona part veia com l’encert els acompanyava, encara que la diferència continuava mantenint-se fins i tot augmentant fins als 20 punts a pocs minuts d’acabar el partit. Malgrat això, els locals han continuat lluitant fins al final. Al final, derrota per 36 a 51.