Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí 44 – 91 El Círcol A

Partit corresponent a la penúltima jornada de la lliga de la categoria infantil interterritorial que ha finalitzat amb derrota del Nayox CBF Lleida, en un partit marcat per un inici igualat amb un alt encert per part dels dos equips però, a partir, de la segona meitat del segon quart els visitants van seguir amb l’encert i van estar més intensos en el defensa i això els va permetre emportar-se la victòria.
Una primera part, on els primers 15 minuts van ser igualats encara que sempre van ser per davant en el marcador els jugadors del Circol A, i on els atacs amb gran encert van ser superiors a les defenses. Però, en els últims minuts del segon quart, els visitants van continuar igual i fins i tot més intensos en defensa i això provoco males decisions en atac per part dels locals. Al descans, s’arribava amb un marcador clar favorable al Circol A. En la segona meitat, el partit seguia amb la mateixa dinàmica vista en els minuts finals del segon quart i això cap a que els visitants incrementessin la diferència encara més, encara que en alguns moments, el Nayox CBF Lleida van tornar a moure bé la pilota però amb poc encert. Al final, derrota per 44 a 91.