Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí 57 – 58 Nou Bàsquet Olesa

Vuitena jornada de la segona fase i derrota en els últims segons del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per la igualtat entre els dos equips i alhora per constants alts i baixos dels locals que en els últims segons han deixat escapar una renda de 3 punts favorables.
Primera part on el Nayox CBF Lleida li ha costat entrar en el partit, i cosa que han aprofitat els visitants per a dominar la major part del marcador, els quals han arribat a tenir 7 punts a favor adquirit durant el segon quart. Però, amb el pas dels minuts, el Nayox CBF Lleida ha reaccionat amb una bona activitat defensiva i sent verticals a canastra, cosa que ha ocasionat que igualessin el marcador en diversos moments. Malgrat això, han arribat al descans perdent de 4 punts (29-33).
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida sortia amb millor actitud en defensa, i això es veia reflectit en el marcador, el qual ha donat la volta i fins i tot s’han arribat a posar 4 punts a dalt mancant pocs minuts per a finalitzar el matx. Però, el nerviosisme per part dels locals, en els últims segons, han provocat unes precipitacions en atac que han aprofitat els visitants per a donar-li la volta al marcador en els instants finals del partit Al final, derrota per 57 a 58.