Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí 72 – 75 C.B. Blanes

Vintena tercera jornada, dècima de la segona volta de la lliga, amb derrota ajustada del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per la constant igualtat entre els dos equips, i que s’han acabat portant els visitants en els instants finals.
Una primera part, on els dos equips han sortit amb bona actitud en defensa i sent agressius cap a canastra. Cal destacar la igualtat en els primers 20 minutos, on els equips han tingut petites diferències favorables de 4-5 punts. Al descans, 30-33, favorable als jugadors visitants.
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida continuava amb la bona actitud en defensa, encara que en atac sent irregulars a l’hora de prendre decisions que propiciava precipitacions i canastres fàcils alhora. Amb això, els visitants arribaven a l’últim quart amb 5 punts a favor. En aquest últim quart, la igualtat era el que més es veia en el marcador i així s’arribava mancant menys de 2 minuts per al final on els visitants aconseguien una diferència de 4 punts, que van saber mantenir fins al final del partit. Al final, derrota per 72 a 75. Neteja Copia el textRessalta les paraules desconegudesUtilitza les formes valencianes