Nayox CBF Lleida Infantil Preferent Femení 28 – 89 Club Joventut Badalona “A”

Doble jornada aquest cap de setmana començant contra el Joventut de Badalona a casa. Les del barcelonès van començar molt endollades, amb molt encert i van aprofitar els tres minuts inicials per realitzar un parcial de 0-11. Les lleidatanes pel contrari, després d’uns primers minuts per ubicar-se, van aterrar i van consolidar la defensa per aturar les rivals. Gràcies al control del rebot i l’ordre ofensiu van igualar l’exigència al matx. El partit va estar marcat pel bon joc visitant, que pressionava a les del Nayox dificultant els atacs. Així i tot, les locals van mostrar molt rigor en la sortida de pressió i aconseguint arribar a camp ofensiu sense excessives dificultats. El segon quart va estar marcat per la falta de comunicació defensiva i errades permissives en els 1 contra 1 rivals que permetien a les ver-i-negres superar la defensa amb facilitat i anotar. El Lleida va anar mostrant ràfegues de bon joc, de domini de rebot i de defensa sòlida amb manca de concentració, errades defensives i desatenció del rebot. A poc a poc es veu una millora en la construcció del joc ofensiu i en la consolidació defensiva que va donant resultats, s’ha de continuar treballant i continuar exigint-se cada dia per millorar.