Nayox CBF Lleida Infantil Preferent Femení 54 – 79 C.B.F. Cerdanyola

Segon partit de la doble jornada, aquesta vegada contra el Cerdanyola. Excel·lent partit i excel·lent actitud mostrada durant els 40 minuts per part de les jugadores del Lleida. Amb un inici molt sòlid i desafiant, les locals mostraven una cara desinhibida i sense vergonya, mostrant-se verticals a cistella i sense por a res ni a ningú. Les de Cerdanyola pressionaven i feien un joc alegre amb molt bona circulació de pilota que les permetia anotar tirs exteriors alliberats, fins a 3 en el primer quart. Així i tot, les del Lleida no s’arronsaven i plantaven cara al líder. 30 a 43 a la mitja part a tan sols 13 punts de diferència i somiant amb els ulls oberts de competir contra un gran rival de la categoria. L’actitud mostrada durant tot el matx ha estat molt positiva i motivant i plena de confiança, sense por a encarar cistella i finalitzar amb duresa. Per la seva banda, el Cerdanyola ha mostrat la seva millor versió en diferents moments del partit, donant un cop sobre la taula i realitzant parcials de 13-0 en 3 minuts del 2n quart i de 17-2 en 5 minuts del 3r quart que el feien escapar a l’electrònic amb gran avantatge. Tot i això, gran partit i gran resultat del CBF Lleida.