Nayox CBF Lleida Infantil Preferent Masculí 53 – 62 U.E. Sant Cugat

Primera part molt igualada, encara que sempre amb l’UE S. Cugat per davant amb petites rendes, gràcies al seu control del ritme de partit, que evitava que el Nayox CBF Lleida corregués el contraatac i anotés canastres fàcils. Encara així, la bona feina defensiva dels ilerdencs, va fer que s’arribés al descans amb empat en el marcador (25-25).
La tònica del partit es va mantenir idèntica fins al minut 35 de partit, regnant sempre la igualtat en el marcador. En aquests 5 minuts finals, el major encert de l’UE S. Cugat va fer que la victòria i el passi a la final es decantés per a l’equip barcelones, quedant el Nayox CBF Lleida relegat a jugar l’endemà el 3r i 4t lloc d’aquesta Final Four Preferent B.