Nayox CBF Lleida Infantil Preferent Masculí 62 – 60 Serra Casal Vilafranca

Victoria del Nayox CBF Lleida en l’última jornada de la 2a fase en la categoria infantil preferent, en un partit tremendament igualat amb dues parts molt diferenciades.
En la primera meitat, el Casal Vilafranca va anar netament superior, imposant la seva bona defensa i mostrant-se molt precisos en el seu joc d’atac, arribant a obrir una bretxa de 19 punts a favor en el minut 12 de partit (7-26), encara que uns bons últims minuts de segon quart del Nayox CBF Lleida, li van permetre arribar al descans amb només 7 punts de desavantatge (27-34).
En la segona part, el conjunt ilerdenc va incrementar clarament la seva intensitat en el joc, aconseguint donar-li la volta al marcador i emportar-se la victòria en un emocionantíssim final per tan sols 2 punts de diferència (62-60).