Nayox CBF Lleida Infantil Preferent Masculí 74 – 66 Bàsket Almeda

Victoria del Nayox CBF Lleida en el primer partit del cap de setmana davant un complicat rival com el Basket Almeda.
Novament partit molt igualat, que no es va decidir fins als últims minuts d’aquest. Primera part marcada per la bona defensa del Basket Almeda que dificultava enormement els atacs de l’equip local, aconseguint arribar al descans per davant en el marcador (32-33).
En el tercer període, el Nayox CBF Lleida va trobar amb més facilitat les seves vies d’anotació, obrint una diferència que fet i fet, seria decisiva per al desenvolupament del partit (59-47 minut 30). En l’últim quart, el Nayox CBF Lleida va mantenir la serenitat i va aconseguir emportar-se la victòria en el final igualat (74-66).