Nayox CBF Lleida Júnior Femení Nivell A 52 – 40 Arbell Neteges CB Bellpuig

El Nayox CBF Lleida va endur-se el xoc davant el CB Bellpuig a casa en un partit molt igualat que no es va decidir fins a l’últim quart
El partit va començar imposant un parcial de 4 a 0 per al Nayox CBF Lleida, el qual el Bellpuig reaccionà fins a posar-se per davant al minut 8, fins a arribar a un 10-17 per a les visitants al final del període
El segon quart va ser bastant calcat al primer amb moltes imprecisions de les locals fruit de les precipitacions en atac i males seleccions de tirs, s’arribava al descans amb un 23-26
Després del descans el Junior territorial buscà el punt d’inflexió per a capgirar el marcador i no va ser fins al minut 7 que després de diverses alternances en el marcador, acabava el quart per davant amb un 35-34.
L’últim quart va ser el millor per al Nayox CBF Lleida, defensant de forma més agressiva i tenint un major encert en els llançaments, aconseguint la victòria per 52 a 40 al final del partit.