NAYOX CBF Lleida Júnior Preferent Femení 71 – 61 C.B. Cornellà

Partit dominat per l’equip local a partir de l’equador del segon quart, on van ser capaces de robar més pilotes, realitzar contraatacs senzills i augmentar el ritme de partit.
L’inici del primer quart per part de l’equip local va ser erràtic i amb poca activitat i tensió, fet que va permetre a l’equip visitant jugar còmodament i encadenar bàsquets senzills. A partir del segon quart, però sobretot a meitat d’aquest període, l’equip local va començar a estrènyer a tota pista, saltant a dos contra uns contínuament, provocant un augment de ritme en el joc i precipitació en el rival que va permetre robar moltes pilotes i realitzar situacions senzilles de contraatac, per marxar al descans amb un lleuger avantatge al marcador (31-29).
A la represa, l’equip local va continuar pressionant a tota pista i robant moltes pilotes per tal de realitzar senzilles transicions, però així i tot les visitants aconseguien situacions de cistelles senzilles en desajusts defensius de les locals i les feia estar en partit. A l’últim quart seguint amb la mateixa feina i ficant 2 triples amb moments importants, van provocar que finalment el Nayox CBF Lleida s’emportés la victòria.