Nayox CBF Lleida Júnior Promoció A Femení Inter 59 – 46 C.B. Calaf

El Junior territorial femení va aconseguir contra el CB Calaf la primera victòria a la pista de Cappont, en un partit que malgrat que el resultat final va predominar la igualtat fins be bé el tercer quart d’aquest, amb un total de 13 alternances en el marcador.
El partit va començar molt fluix pel que fa a ritme i ple d’imprecisions en atac, fet que va fer arribar a un pobre 10 a 10 en el marcador al final d’aquest.
Les locals tímidament dominaven en el marcador, però no aconseguien imposar el seu joc, el CB Calaf aconseguí cistelles fàcils davant de la passivitat en defensa del Nayox CBF Lleida arribant al descans amb un ajustat 25 a 24.
En la represa les visitants van sortir més concentrades que el NAyox CBF Lleida i van dominar el 3r quart arribant al final del mateix per davant al marcador amb un 38-39.
No va ser fins a l’últim quart que el junior territorial es va posar les piles, i ho va fer defensant amb més intensitat, cosa que li va permetre recuperar pilotes en moments decisius, que li van fer decantar el partit a favor seu, fruit també d’un major encert en els llançaments exteriors i des del perímetre.
El Nayox CBF Lleida tancarà el 2021 visitant el CB Torrefarrera abans del descans nadalenc.