DERROTA A LA PISTA DEL LÍDER

El Robles Força Lleida no aconsegueix la gesta de superar a un Barakaldo que ha arrencat la lliga com un cicló i continua imbatut. Les del Segrià han plantat cara a l’equip basc en els dos primers quarts, però han acabat cedint en la represa. L’encert de Comella i Traoré no ha estat suficient per equilibrar un matx que s’ha tancat amb un marcador de 81-56.

El conjunt de Ruben Petrus afrontava un dels desplaçaments més complicats de la temporada després d’un petit sotrac de resultats amb dues derrotes consecutives. El tècnic menorquí assegurava en l’avantmatx que no tenien res a perdre, però necessitarien fer un partit formidable en defensa per mirar de frenar el talent ofensiu de les rivals. Un talent que s’ha deixat veure des de ben aviat amb uns primers minuts immaculats de la local Alexus Johnson, que posava per davant a les seves en els compassos inicials.

El Robles Força Lleida responia amb un seguit de bones accions en atac finalitzades per Pilar Comella i Laura Gil. També hi col·laboraven des de la línia de personals Aya Traoré i Maria Cerqueda. Les del Segrià ho provaven des del perímetre, intentant incomodar un equip que tancava la pintura amb pany i forrellat, però no trobaven la precisió necessària per posar la por al cos del líder.

Amb el pas dels minuts, el Robles Força Lleida ha trobat algunes vies per plantar cara al joc de les adversàries ajustant la defensa. Abril Rexach aprofitava una drecera per fer diverses incursions en la defensa rival i sumar uns punts importants. L’equip semblava trobar un escenari una mica més propici pel seu atac i activava les seves jugadores més perilloses. Traoré es feia forta sota el cèrcol i Pilar Comella anotava dos triples marca de la casa per tancar un segon acte molt més igualat amb un parcial de 18-18.

SENTÈNCIA RIVAL

El Robles Força Lleida ha acusat la falta d’idees en atac al sortir dels vestuaris amb nombroses pèrdues que les locals han aprofitat per tancar el partit. El conjunt lleidatà ha millorat lleugerament amb Pilar Comella a pista, que continuava sent la referència ofensiva, però l’esforç era insuficient per parar un Barakaldo que jugava al seu aire. Un triple de Mili sobre la botzina ha permès a l’equip tancar el tercer tram amb un millor sabor de boca.

El darrer quart ha estat un mer tràmit en un partit vist per sentència des de feia minuts. El marcador final reflectia una derrota justa de l’equip davant un líder que continua intractable amb 11 triomfs en 11 partits. El Robles Força Lleida tindrà una oportunitat d’or per retrobar-se amb la victòria abans d’acabar l’any dissabte que ve al Barris contra l’Azulejos Moncayo Helios. Us necessitem més que mai!