DERROTA AJUSTADA A CASA

El conjunt lleidatà cau al Barris davant el Viladecans en un partit amb una meitat per a cada equip. Les locals han dominat els dos primers quarts, arribant amb un avantatge de 9 punts al descans, però les seves rivals han reaccionat capgirant el marcador en el tercer quart i han sabut mantenir la renda en el darrer per endur-se el matx 62-59.

El Robles Força Lleida trenca la bona ratxa de resultats a casa amb una derrota davant d’un Viladecans que ha sabut aprofitar les concessions locals. L’equip de Rubén Petrus ha saltat al parquet amb les idees molt clares i aconseguint els primers punts de les mans de Traoré, Mili Maza i Pilar Comella. Un parcial de 10-0 a favor de les del Segrià forçava un primer temps mort rival per frenar les envestides d’un Lleida que se sentia superior.

Les visitants només trobaven la cistella rival des de zones mitjançant la pivot Ana Alonso, una de les màximes anotadores de la categoria. 19-12 al final del primer quart que s’ha mantingut durant el segon temps amb les jugadores bordeus trobant-se còmodes als dos costats de la pista i sumant mitjançant totes les seves integrants. L’equip no baixava el llistó i augmentava la seva renda fins als 9 punts al descans.

CANVI DE DINÀMICA

El partit ha girat com un mitjó en tornar dels vestuaris. El Viladecans ha començat a guanyar confiança amb dos triples de Silva només xafar el parquet i una defensa que aconseguia tallar la inspiració local. Les visitants han trobat l’antídot per frenar l’atac del Robles Força Lleida i s’han posat per primera vegada per davant al marcador amb el 45-46 que reflectia l’electrònic a les acaballes del tercer temps.

Les de Rubén Petrus han buscat la reacció durant el darrer quart amb més cor que encert, però els punts no arribaven. L’anotació ha estat molt baixa fins als últims segons en els quals Pilar Comella ha anotat dos triples consecutius, que han estat a punt d’igualar el matx, però han acabat sent insuficients per les aspiracions del Robles Força Lleida. Amb aquesta derrota, les lleidatanes veuen tallada la seva bona ratxa al Barris, però es mantenen a prop de les posicions més altes abans de visitar el Barakaldo, líder de la categoria.