DERROTA EN UNA PISTA COMPLICADA

El Robles Força Lleida cau 65-57 davant l’Aranguren Mutilbasket en un matx en què l’equip rival sempre ha anat per davant al marcador. Tot i els diversos intents de reacció per part de les de Ruben Petrus, l’equip no ha estat capaç de capgirar un duel marcat per la bona defensa de les locals. Les lleidatanes es mantenen a la part alta de la taula amb 4 victòries i 2 derrotes en 6 partits.

El Robles Força Lleida visitava terres navarreses amb l’objectiu de no desenganxar-se de la part alta de la classificació després de dues victòries consecutives. El tècnic Ruben Petrus avisava a la prèvia que l’equip estava preparat per treure la seva millor versió per doblegar un rival directe, el qual va qualificar com “una de les millors pedreres del bàsquet femení”. L’Aranguren Mutilbasket ha ratificat les paraules de l’entrenador bordeus només saltar a la pista amb un inici ferotge. Les del Segrià haurien de suar de valent per endur-se la victòria.

Tot i el triple de Cristina Peña en la primera jugada del partit, la manca d’encert en el tir ha donat ales a l’equip local, que ha arribat amb un 14-7 al marcador al final del primer quart. El Robles Força Lleida creava bones opcions de tir, però no era capaç de transformar. L’equip ha tardat a aclimatar-se en un primer quart molt fluid en el joc, que ha transcorregut quasi sense interrupcions.

Els primers punts amb continuïtat de les jugadores bordeus ha arribat en la primera rotació de la mà de Carla Fernández i Iris Tribó. El Robles Força Lleida ha arribat a estar fins a 10 punts per sota al marcador, tot i que el resultat no feia justícia al joc i als constants intents de reacció de l’equip. Les lleidatanes han trobat uns moments de més comoditat enfortint la seva defensa i afinant la punteria amb un triple de Comella i dues cistelles de Cristina Peña molt seguides que han trencat la dinàmica establerta fins al moment. El matx s’ha ajustat una mica per arribar amb un 28-22 al descans.

L’Aranguren Mutilbasket ha tornat millor dels vestuaris, aprofitant l’encert que ha mantingut al llarg del partit en les segones accions per tornar a ampliar l’avantatge a l’electrònic. Però un Robles Força Lleida tossut no donava al seu braç a tòrcer i es tornava a enganxar al partit amb diverses cistelles de Mili, Magalí i Comella. L’equip hauria d’apel·lar a l’èpica de les grans ocasions per aixecar els 13 punts de desavantatge en el darrer quart.

El conjunt de Ruben Petrus ha sumat un bon parcial de 7-14 en els primers minuts del darrer quart que ha donat motius per a creure-hi. El Robles Força Lleida es veia capacitat per aixecar el matx, però les rivals han tret de nou l’encert en els moments decisius per evitar-ho i han estirat el marcador fins al 65-57 final. Pròxima parada: dissabte que ve a la tarda contra l’Almeda davant la nostra gent.