DERROTA SENSE PALIATIUS A ALMANSA

Mal partit de l’ICG Força Lleida, que no ha pogut endur-se la victòria d’Almansa en el primer partit de la segona volta de la lliga. Els de Gustavo Aranzana han anat a remolc durant tot el partit i han estat inferiors al conjunt local en un partit molt físic, amb un alt nivell de contacte i en el que la mala sortida dels lleidatans ha condicionat el desenvolupament del duel. Els locals van sortir en tromba davant d’un ICG que no estava centrat en defensa, i fruit d’això va encaixar un sever parcial de 20-4 en els primers sis minuts que obligava a canviar de dalt a baix el pla de partit. L’equip va recuperar-se i un triple de Polanco en l’últim segon del primer quart establia un 22-14 que, donades les circumstàncies, era prou encoratjador.

El segon quart va ser força més igualat pel que fa al marcador, però sense que els lleidatans aconseguissin reduir diferències. Al descans, 43-34, amb la sensació que el partit es podia aixecar tot i que caldria remar molt per aconseguir-ho. A prop va estar l’equip de fer-ho a la represa. De fet, amb Bulic com a catalitzador del joc ofensiu els de taronja es van posar a cinc punts (50-45, 5:20 3Q), però l’Almansa va reaccionar i un parcial de 15-3 per cloure aquell període va situar uns irrecuperables 17 punts de diferència al final del tercer quart (65-48).

A l’últim temps, els d’Aranzana ho van lluitar i van aconseguir eixugar diferències, però sense incomodar mai a un Almansa que va mostrar-se més equilibrat i de la mà de la seva afició va treure profit de les seves armes i de la dinàmica del partit per endur-se la victòria per nou punts, 80-71.

L’equip tindrà ara tres dies de descans abans de tornar als entrenaments aquest diumenge per preparar el següent partit, el dia 30 al Barris Nord davant de l’Alacant.