DEURES FETS

Continuar amb opcions a tot exigia guanyar avui al Multiusos de Cáceres i, malgrat que en el segon període les coses semblaven girar-se en contra, l’ICG Força Lleida ha segellat una nova victòria arribant als 100 punts.

La novetat de la nit era l’aparició de Hasbrouck sobre pista després d’unes jornades a la banqueta per molèsties. Començava anotador l’equip extremeny des del triple, però l’ICG Força Lleida posava tres marxes de més i s’enganxava en l’electrònic amb Kenny anotant des de la línia exterior i els jugadors interiors fent-ho sota cistella. Una pilota robada de Varela, que acabava en dos punts, obligava a Arturo Álvarez a demanar el primer temps mort a 3:49 del final del primer quart amb el 14-19. La represa era pur estil lleidatà amb Kuath dominant al rebot i en atac, i Brito i Lobo posant un triple per banda per situar-se a 15 al final del primer període (16-31).

Els locals capgiraven la dinàmica i se situaven només a 6 punts de l’ICG Força Lleida amb un joc dinàmic, ràpid i encert des del triple, cosa que mancava de la banda lleidatana en el primer tram del segon període. Ho aturava Gerard Encuentra amb el 33-39 i movia banqueta posant a Varela a dirigir el joc, qui continuava ben connectat amb Kuath per assistir-li i que anotés de dos. Malgrat això, Cáceres no fallava absolutament res i es posava només un per sota en uns minuts que els lleidatans no sabien com aturar. Simeunovic i Varela donaven un bri d’aire al lluminós per anar al descans 41-46.

De mica en mica s’omplia l’electrònic de nou amb una bona defensa i Simeunovic de protagonista. Anotava 6 punts consecutius, tot sol i sota cistella, posava el +12 al marcador (47-59) i Arturo Álvarez demanava temps mort per buscar recuperar la millor versió del seu equip. Però Simeunovic continuava a la seva que, deixant de banda que es carregava amb la quarta falta personal, continuava sent el puntal anotador amb un triple i dos punts sota cistella.

Deu últims minuts i a deu d’avantatge dels lleidatans, que no en teníem prou. Lobo i Hasbrouck, que tenen les mides presses al Multiusos de Cáceres on hi van jugar, posaven la directa amb els seus triples. Amb tres minuts jugats i el marcador 58-74 aturava el joc el conjunt local. Varela de tres posava el 61-81 a poc més de cinc minuts per al final del partit. Darrers minuts de tràmit amb un Jaume Lobo triplista i el lluminós final de 77-100 per continuar somiant.