Dos de dos a la Lliga Catalana Femenina.

Nova victòria del Robles Força Lleida a la Lliga Catalana Femenina 2. Les de la Terra Ferma han disputat aquest vespre el segon partit de competició oficial visitant al CB Grup Barna en un encontre on les lleidatanes han dominat gairebé tot el partit.

Inici amb nervis i errors en tots dos equips. Les cistelles han començat a arribar a ambdues bandes per igual situant un 17-19 als deu minuts de joc. El segon, el Robles Força Lleida ha augmentat el ritme del partit amb cistelles en transició i aconseguint un avantatge en el lluminós que acabaria suposant la clau per a decantar el partit quart (parcial 8-16)

Els darrers vint minuts de joc han estat un reflex del primer quart, amb tots dos equips molt endollats i amb parcials igualadíssims (17-19 i 18-17). Malgrat que les locals han augmentat la seva intensitat defensiva i tornaven les cistelles, les lleidatanes han aguantat bé i feien prevaldre el parcial del segon període per endur-se l’encontre per 60-71.