CAT |

Força Lleida

El Carnestoltes arriba al Barris Nord amb un concurs de disfresses

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El proper divendres, 9 de febrer de 2018, en el partit entre l’Actel Força Lleida i el CB Clavijo (J22 de la Lliga LEB Or) celebrarem el carnestoltes al Pavelló Barris Nord.

Des del Força Lleida organitzem un concurs de disfresses. Tots els que vinguin al partit disfressats podran participar en el concurs que es durà a terme a través del Facebook del club ( www.facebook.com/flleida ). A tota persona que vingui amb la disfressa posada se li farà una fotografia a l’entrada del pavelló i es penjarà en un àlbum fotogràfic al Facebook, juntament amb la resta de participants.

La fotografia que més votacions obtingui serà la guanyadora i s’endurà 1 entrada VIP per a 2 persones per al següent partit al Barris Nord (23 de febrer davant el Leyma Corunya) i un xec regal de 50 euros a gastar a qualsevol botiga associada a l’Eix Comercial. El premi és gentilesa de l’Eix Comercial, patrocinador del partit.

A més, els no abonats al Força Lleida que vinguin disfressats tindran l’entrada al partit a un preu de 5 euros.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?