El CB Grup Barna s’imposa en el darrer quart (71-64)

El primer partit de l’ELITE SPORT CB LLEIDA del 2023, darrer partit de la primera volta, finalitza amb una derrota que deixa un balanç final de 7 victòries i 6 derrotes i situa a l’equip a la part mitja de la classificació, tot just per davant del Grup Barna.

L’inici del partit va ser favorable per l’equip lleidatà amb una encertada Pilar Comella. Però de mica en mica l’equip local va anar incrementant la seva defensa i l’encert ofensiu i va anar retallant distàncies en el marcador fins arribar al darrer quart on una defensa molt presionant va provocar un nombre important de pèrdues. Aquestes vàren venir acompanyades amb un parell de faltes intencionades sancionades pels àrbitres. La primera part del darrer quart mostrava un parcial de 12-3 que va trencar les lleugeres avantatges que l’Elite Sport havia gaudit fins al moment. La intensitat de l’equip local també generava noves opcions ofensives gràcies al domini del rebot ofensiu i les pilotes recuperades, el grup Barna va realitzar 14 tirs més que el CB en el conjunt del partit. En canvi les lleidatanes amb un ritme menys agressiu anaven a remolc, i incrementaven el nombre de faltes comeses que feien que el marcador s’eixemples fins als 12 punts de desaventatge. La defensa presionant del CB Lleida i l’encert de nou del tir exterior va servir per reduïr el resultat del darrer quart (24-16) i del marcador final (71-64).

Entre els aspectes positius a destacar, més enllà dels 24 punts de Pilar Comella, i els 24 de valoració (MVP del partit), els 12 de punts de Lara Tribouley amb un percentatge del 70 % en tirs de camp. Cal seguir amb confiança per seguir afrontant les dificultats del calendari de l’inici de la segona volta. El proper partit és contra GEIEG a Girona. De nou un partit molt important per l’ELITE SPORT contra un rival directe.

Actualitat

FINAL AMARG

El Robles Força Lleida cau a casa contra el Bosonit Unibasket en un darrer quart gris de l’equip després de