CAT |

Força Lleida

El Club Força Lleida presenta una sol·licitud d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La Junta Directiva de Club Força Lleida considerant el conjunt de mesures legals dels últims dies que es detallen a continuació:

  • La situació d’Estat d’Alarma decretat amb la publicació de Reial Decret 463/2020 de 14 de març.
  • L’ajornament indefinit de la disputa dels partits corresponents a les categories inferiors del Club establert per la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ).
  • La suspensió temporal de la LEB OR, al menys fins el 29 de març, establert per la Federació Espanyola de Baloncesto (FEB).
  • Les mesures adoptades des del 12 de març passat tant per l’Ajuntament de Lleida com per la Generalitat de Catalunya, decretant el tancament de totes les instal·lacions esportives i col·legis, provoca que el Club no pugui realitzar cap de les seves activitats.

Adicionalment, la junta directiva, considerant el Reial decret llei 8/2020 de 17 de març de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social de l’COVID-19, ha estimat que la presentació d’una sol·licitud d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) per causa de força major, és l’única manera de salvaguardar la continuïtat del Club i els drets dels seus empleats, fins el moment en que es puguin reprendre les activitats. El ERTO afectarà a la totalitat dels empleats del Club, incloent als entrenadors, als components de l’equip LEB Or i als empleats d’administració.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Actualitat

Retorn amb victòria

Hi havia ganes de bàsquet a l’Espai Fruita Barris Nord després de l’aturada per Finestres FIBA. I es notava en l’ambient i en cada cistella de l’equip. Ja ho va dir a la prèvia Gerard Encuentra, que seria un partit

Llegir més »
Et podem ajudar?