El factor camp estableix la diferència

El partit va tenir dos parts clarament diferenciades. En els dos primers quarts la igualtat va ser predominant, petits avantatges d’un i altra equip on la balança s’inclinava suaument cap a l’ELITE SPORT CB LLEIDA. Dos primers quarts amb un marcador baix i ajustat de 27 a 29 al descans del partit.

La tònica del mateix va canviar radicalment en la represa del partit on l’equip local va anar obrint diferències en el marcador de forma progressiva, a meitat del quart la puntuació ja era clara per l’equip local (40-30), un parcial de 13 a 1 va trencar el partit. El millor percentatge de tir del GEIEG, un major control del rebot ofensiu i un menor nombre de pilotes perdudes justifiquen el desequilibri del marcador del matx. El parcial al final del tercer quart es va tancar amb un 20-6.

El darrer quart començava amb una renda de menys 12 (47-35), i es va incrementar fins a menys 17. A partir d’aquest moment l’equip lleidatà va intentar retallar distàncies però no va ser possible, un 26 % en tirs de camp en el conjunt del partit concorda amb el marcador baix obtingut finalment. Cap de les jugadores visitants va superar els 10 punts. Els 8 punts de Pilar Comella i els 8 rebots la destaquen com la jugadora amb major valoració de l’equip (16).

El proper partit, dissabte 21 és contra el Segle XXI, una oportunitat per a mostrar-se fortes a casa i guanyar el primer partit de l’any. No serà fàcil. Les joves jugadores visitants, malgrat la derrota en aquesta jornada, sempre han competit molt bé al Barris Nord.