CAT |

Força Lleida

El Força Lleida i Down Lleida, units per a la plena integració de persones amb Síndrome de Down en l’esport

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i Down Lleida renoven el seu compromís de col·laboració una temporada més. Ambdues entitats coincideixen en diferents objectius com la plena integració  de persones amb Síndrome de Down en els diferents àmbits socials, com l’esport.

La col·laboració entre el Força Lleida i Down Lleida va lligada, un any més, a la difusió del Programa d’Inserció Socio-laboral “Integra 21”, el qual promou la incorporació en format de pràctiques laborals de joves integrants del projecte de Down Lleida. D’aquesta manera, els joves integrants del programa que entrin a formar part del Força Lleida reben per part del club la formació adient per al lloc de treball que desenvoluparan.

L’exemple és el cas del Guillem Gràcia Sanjuan, un jove integrant del projecte “Integra 21”. El Guillem forma part Força Lleida Club Esportiu des dels seus inicis, desenvolupant tasques d’auxiliar d’utiller i d’oficina. A més, en l’últim partit de l’Actel Força a Lleida al Barris Nord davant el CB Prat, el Guillem va ser un dels tres protagonistes en la lectura del Manifest en el Dia Mundial de les Persones amb Síndrome de Down, com a representant d’ambdues entitats.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?