CAT |

Força Lleida

El Força Lleida i el Consorci Turó de la Seu Vella signen conveni de col·laboració per a impulsar la candidatura de la Seu Vella com a Patrimoni Mundial

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida han signat recentment un conveni de col·laboració anual* amb l’objectiu d’impulsar la imatge de La Seu Vella a través  de l’àmbit esportiu, tant professional com de base.

Tant el club com l’entitat treballaran plegats per a assolir aquesta fita. Així doncs, la imatge  del Turó de la Seu Vella i el logotip de Candidatura Patrimoni Mundial estaran presents al pavelló Barris Nord (vinil al parquet i pantalla del pavelló en dies de partit de l’Actel Força Lleida) així com en diferents espais de comunicació del Força Lleida (web i xarxes socials).

El conveni l’han signat l’alcalde de Lleida i president del Consorci del Turó, Àngel Ros, i el president del Força Lleida, Félix González.

A partir d’aquest divendres, 6 d’abril la imatge del Consorci del Turó de la Seu Vella serà visible durant el partit entre l’Actel Força Lleida i el Melilla Baloncesto (21h).

*La data de renovació de cada conveni és a dia 1 d’agost i es renova en períodes d’un any. 

WhatsApp Image 2018-04-03 at 11.02.27

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »